Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Google Seller Ratings Følg

Læs, hvordan du kan forbedre din klikrate og reducere din klikbetaling ved at fremhæve dine Google AdWords-kampagner med stjerner.

Hvad er sælgerbedømmelser?

Ved hjælp af Google Seller Ratings kan forbrugere hurtigt finde frem til annoncører med høje bedømmelser og kvalitetsservice. Google samler sælgerbedømmelser fra pålidelige kilder såsom Trustpilot, der indsamler anmeldelser. Google omregner bedømmelserne på en skala fra 1-5, så det er nemt at sammenligne anmeldelser fra forskellige kilder.

Sådan ser sælgerbedømmelser ud

Sælgerbedømmelser vises som orange stjerner gennem udvidelser med sælgerbedømmelser. Der vises stjerner i dine tekstannoncer i søgeresultater på Google og på Google Shopping.

Sådan ser sælgerbedømmelser ud i søgeresultater på Google:

Sådan ser sælgerbedømmelser ud i annoncer på Google Shopping:

Sådan vises Trustpilot-anmeldelser på Google

Trustpilot genererer et feed af vores virksomhedsbrugeres serviceanmeldelser hver dag. Google modtager et feed fra Trustpilot og andre pålidelige kilder. Der kan gå op til 6 uger, fra Google modtager vores data, før anmeldelserne vises.

Du kan finde din virksomheds profil for sælgerbedømmelser via følgende webadresse: https://www.google.com/shopping/seller?q=YOURDOMAIN.COM. Du skal blot erstatte "YOURDOMAIN.com" (uden "www") med din webadresse, og så burde din profil vises. Bemærk, at denne side vil være tom, indtil du kvalificerer dig til sælgerbedømmelser.

Vær opmærksom på følgende:

• Google Seller Ratings er en automatisk udvidelse af annoncer på Google og er nu tilgængelig i alle lande.
  • Google bruger deres egen udviklede logik for at sikre, at det kun er højkvalitetsanmeldelser, der anvendes til sælgerbedømmelser.
  • Google videregiver ikke konkrete oplysninger om de algoritmer, der genererer sælgerbedømmelser for en annoncør.
  • I de fleste tilfælde vises sælgerbedømmelser kun, hvis en virksomhed inden for de sidste 12 måneder har fået 150 verificerede anmeldelser med en sammenlagt bedømmelse på 3,5 stjerner eller højere.
  • Dine anmeldelser skal normalt være indsamlet via en af Trustpilots verificerede invitationsværktøjer, for at du kan kvalificere dig til Google Seller Ratings.
  • Trustpilot får ikke besked om, hvornår Google modtager vores feed, hvor ofte Google opdaterer dataene, eller hvilke anmeldelser Google inkluderer.
  • Hvis du havde mere end 150 verificerede anmeldelser for mere end 6 uger siden, og du endnu ikke har opnået sælgerbedømmelser, bedes du kontakte Google Adwords for support.
  • Trustpilot genererer ikke feeds med anmeldelser, der indeholder groft sprog.

Anbefalet læsning

Du kan finde flere nyttige tips i følgende supportartikler fra Google: Øg sandsynligheden for, at der vises sælgerbedømmelser eller Om udvidelser med sælgerbedømmelser.