Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Analyze Følg

Analyze-funktionen gør det muligt at se din virksomheds resultater over tid. Med Review ratings- og TrustScore-analytics-fanerne kan du indhente data fra december 2013 til i dag, og Invitations-fanen kan indhente data tilbage fra 2010.

Log ind på din virksomhedskonto og klik på Analytics i det venstre panel, for at få adgang til Analyze-funktionen. Klik derefter på Analyze øverst på siden. Lige nedenunder vil du se fire faner, hvis funktioner vi har forklaret herunder:

Review ratings:

Distribution of stars: Viser den procentvise fordeling af stjerner over en valgt tidsperiode.

Hvad betyder tallene i graferne?

• Average star rating: Se din virksomheds daglige og månedlige stjernebedømmelse i gennemsnit.
  • Distribution of star ratings: Virksomheder modtager forskellige stjernebedømmelser fra forskellige kunder. Grafen viser en (procentvis) oversigt over, hvilke stjernebedømmelser din virksomhed har modtaget dagligt og månedligt.
  • Table view: Tabellen viser dig den procentvise stjernefordeling, baseret på en bestemt dag eller måneds anmeldelser.
  • Number of reviews by star rating: viser antallet af anmeldelser ud fra en bestemt dags eller måneds stjernebedømmelser.

Du kan se alle rækker og eksportere dem som en .csv-fil ved at klikke på View all rows, som fremhævet i dette screenshot:

Hvis du klikker på linket View all rows, så vil du se et pop op-vindue, hvor du kan downloade dine data i .csv-format.

TrustScore:

Klik på TrustScore-fanen og se, hvordan din TrustScore har udviklet sig over tid. TrustScoren er den bedømmelse, der er udregnet på basis af alle dine anmeldelser. Den bliver vist på din virksomheds profilside og i din(e) TrustBox(e). Vær opmærksom på, at det tager et stort antal anmeldelser at påvirke din TrustScore, og at grafen derfor udvikler sig forholdsvis langsomt.

Number of reviews:

Her kan du se hvor mange anmeldelser, du har modtaget i en bestemt periode. Anmeldelser er vist ud fra kilden, f.eks. anmeldelser modtaget via AFS-invitationer.

Table view: Se antallet af anmeldelser indsamlet fra forskellige kilder på en bestemt dag eller periode. Du kan eksportere dit anmeldelsesdata til en .csv-fil ved at klikke på View all rows i bunden af tabellen.

Hvis du klikker på linket View all rows, vil du set et pop op-vindue, hvor du kan downloade dine data i .csv-format.

Invitations:

Invitations sent: Dette diagram viser dig hvor mange invitationer, du har sendt til dine kunder med Trustpilots invitationstjeneste(r).