Analyser af dine nøgletal

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Har du ikke adgang til denne funktion? Opgradér nu

"Analyser" består af en række dashboards designet til at hjælpe virksomheder med at følge og forbedre deres performance på Trustpilot.

Virksomhederne kan følge udviklingen i deres TrustScore, antallet af indsamlede anmeldelser og deres stjernebedømmelser samt holde styr på, hvor mange kunder de har inviteret til at anmelde dem fra december 2013 til i dag.

Nedenfor kan du læse om de dashboards, du kan finde, når du går ind på din virksomhedskonto > Dine nøgletal > Analyser.

Anmeldelser i detaljer

På dashboardet Anmeldelser i detaljer kan du se, hvordan de anmeldelser, du har indsamlet via Trustpilot, har udviklet sig over tid. Du kan filtrere dem efter specifikke elementer for at få et mere nuanceret billede af deres performance.

Periode, interval og valg af filtre

Vælg den ønskede periode og det ønskede tidsinterval – pr. dag, uge eller måned.

Du kan også filtrere efter anmeldelseskilder, tags og sprog, så du kan evaluere de forskellige indsamlingsmetoder på Trustpilot eller sammenligne, hvordan dine anmeldelser klarer sig i forhold til specifikke elementer (f.eks. om du tagger anmeldelser med relevante data, såsom produktkategori eller lokation).

Performanceoverblik

Performanceoverblik viser antallet af indsamlede anmeldelser inden for den valgte periode, fordelingen af stjerner og den gennemsnitlige stjernebedømmelse. Den røde og grønne procentsats er udtryk for, hvordan den valgte periode klarer sig sammenlignet med den forrige periode. Dvs., hvis du ser på dine anmeldelser over de sidste 60 dage, er procentsatserne udtryk for, hvordan de har klaret sig sammenlignet med dem, du har indsamlet i løbet af de foregående 60 dage.

Ved siden af og under Performanceoverblikket finder du widgets med de fem hyppigst anvendte anmeldelseskilder, tags og sprog for den aktuelle periode og valgte filtre. Du kan også bruge de tre widgets som filtre ved at klikke direkte på ét af de viste elementer.

Dine anmeldelser over tid

Med denne graf og dette diagram kan du se udviklingen i din gennemsnitlige stjernebedømmelse og antallet af anmeldelser pr. dag, uge eller måned inden for den valgte periode. Det er f.eks. en god måde for dig at måle dine KPI'er i forhold til dine anmeldelsers performance eller blive klogere på, hvilket billede dine anmeldelser tegner over tid. Du kan også downloade de bagvedliggende data som en CSV-fil, hvis du gerne selv vil arbejde med dem.

Fordeling af stjerner

Dette diagram viser fordelingen af stjerner for dine indsamlede anmeldelser pr. dag, uge eller måned inden for den valgte periode. Det giver dig et detaljeret overblik over, hvilken tendens der gør sig gældende for antallet af dine anmeldelser og deres fordeling af stjerner. Du kan også downloade de bagvedliggende data som en CSV-fil, hvis du gerne selv vil arbejde med dem.

TrustScore

Din TrustScore er beregnet på baggrund af alle dine serviceanmeldelser og kan findes på din virksomheds profilside og i dine TrustBoxe.

Klik på TrustScore under Dine nøgletal > Analyser for at se, hvordan din TrustScore har udviklet sig over tid. Bemærk, at det kræver en stor mængde anmeldelser over længere tid for at se en udvikling i denne graf og din TrustScore.

For at downloade dataene fra grafen som en CSV-fil skal du blot klikke på Eksportér.

Antal anmeldelser

Hér kan du se, hvor mange anmeldelser du har fået i løbet af en specifik periode, og hvordan de fordeler sig i forhold til anmeldelseskilden, dvs., om de kommer fra eksempelvis automatiske invitationer.

Tabeloversigt: Det fremgår af tabellen, hvor mange anmeldelser du har fået fra de forskellige kilder en specifik dag, uge eller måned. Og ved at klikke på Eksportér kan du downloade dataene som en CSV-fil.

Analyser af dine nøgletal