Trustpilot API'er - Retningslinjer for integration af serviceanmeldelser

Version 2.4, 3. marts 2017
Trustpilots retningslinjer for integration gælder for alle, der har tilladelse til at bruge vores API'er.

Vil du bygge en integration ved hjælp af Trustpilot-data? Denne artikel gennemgår vores retningslinjer for integration, så du ved, hvordan indhold implementeres, og hvordan Trustpilot-logoet og -billederne vises korrekt. Bemærk, at Trustpilot forbeholder sig ret til at inddrage din API-adgang, hvis du ikke følger vores retningslinjer.

Hvis du ønsker en hurtig og enkel løsning, anbefaler vi, at du implementerer én eller flere af vores TrustBoxe. De er nemme at implementere, og du er dermed sikret, at du altid følger vores retningslinjer.

Indholdsmæssige retningslinjer

Følg Trustpilots indholdsmæssige retningslinjer, når du bruger vores API'er, for eksempel for at vise serviceanmeldelser i en tilpasset widget.

Du skal altid:

• Hente anmeldelsesdata direkte fra vores API'er, så indholdet altid er opdateret
  • Vise din samlede score enten som en stjernebedømmelse (billede), TrustScore (tal) eller stjernemarkering (tekst)
  • Vise dit samlede antal anmeldelser
  • Gøre opmærksom på, at du kun viser et udvalg af dine anmeldelser, hvis du ikke viser dem alle
  • Linke tilbage til Trustpilot, så dine kunder kan læse dine anmeldelser i deres helhed

Du må aldrig:

• Redigere indholdet af en anmeldelse, deriblandt score, tekst, forfatter, dato osv.
  • Dele følsomme oplysninger, for eksempel e-mails fra dine kunder og referencenumre
  • Dele krænkende, uanstændige, stødende, ondsindede eller diskriminerende oplysninger
  • Indeksere anmeldelser for at opnå Rich Snippets eller vise dem som dit eget indhold
  • Dele din API key med tredjeparter, der ikke er en del af din API-udvikling

Bemærk: Det er ikke obligatorisk at vise sin kategori-placering, men hvis du gør, skal den være nøjagtig.

Vi bruger følgende udtryk hos Trustpilot:

Hér ser du et eksempel på, hvordan du viser din samlede score korrekt:

SEO-retningslinjer

Følg Trustpilots SEO-retningslinjer for at undgå kopieret indhold og forhindre, at din placering i søgemaskiner forringes.

Du kan gøre følgende:

• Indsætte dataene dynamisk med JavaScript fra et website med en robots.txt-fil, som forhindrer søgemaskinerne i at indeksere (f.eks. dynamisk indsat browserdata gennem Trustpilot API'er – developers.trustpilot.com.)
  • Indsætte en iframe til en webside, hvor indholdet ikke indekseres af søgemaskiner. Dette kan gøres ved at tilføje et “meta”-element med content=“noindex” på fjernindlæsningssiden eller ved at fjernindlæse indholdet fra et website med en robots.txt-fil, som forhindrer søgemaskiner i at indeksere med “disallow”.

Du må aldrig:

• Inkludere Trustpilot-anmeldelser direkte i din kildekode

På egen risiko:

• Det er muligt at forbedre din TrustScore med Rich Snippets ved hjælp af Aggregate Rating. Det er dog vigtigt, at du følger Googles retningslinjer for strukturerede data, da du kan risikere at miste dine Rich Snippets, hvis du overtræder disse politikker. Vi anbefaler dig at bruge en af vores TrustBox-widgets, som er SEO-optimeret.

Branding-retningslinjer

Hvis du følger Trustpilots branding-retningslinjer, undgår du tvivlsspørgsmål om troværdigheden af dine anmeldelser, da du viser, at de er skrevet af pålidelige og uafhængige tredjeparter.

Du skal altid:

• Inkludere mindst ét Trustpilot-logo med anmeldelser eller bedømmelser på hver side
  • Placere logoet tæt på den samlede TrustScore eller anmeldelser

Du må aldrig:

• Vise indholdet af dine anmeldelser uden at nævne Trustpilot

Du finder flere oplysninger om, hvordan du kan vise Trustpilot-logoet og stjernebedømmelser, i vores styleguide.

Hér ser du et eksempel på, hvordan du viser Trustpilot-logoet korrekt:

Hér ser du et eksempel på, hvordan vores partnere kan kreditere Trustpilot, når de viser anmeldelser:

API-dokumentation

Efter at have læst vores retningslinjer er du klar til at integrere dine API'er med Trustpilot. I vores API-dokumentation finder din udvikler de nødvendige oplysninger.