Trustpilot API'er – Retningslinjer for integration af brugeranmeldelser

Version 2.6 – 19. september 2018

Vil du bygge en integration eller brugertilpasset widget, der viser dine brugeranmeldelsesdata? Vores integrationsretningslinjer hjælper dig med at implementere indhold og vise vores logo og billeder korrekt.

Vigtigt: Trustpilots integrationsretningslinjer gælder for alle, som har tilladelse til at benytte vores API'er. Trustpilot forbeholder sig retten til at inddrage din API-adgang, hvis du overtræder retningslinjerne. Hvis du vil sikre, at du altid følger vores retningslinjer, anbefaler vi, at du bruger vores TrustBoxe.

Indholdsmæssige retningslinjer

Følg Trustpilots retningslinjer for indhold, når du bruger vores API'er:

Du skal altid:

• Hente anmeldelsesdata direkte fra vores API'er, så indholdet altid er opdateret
  • Vise din samlede score enten som en stjernebedømmelse (billede), TrustScore (tal) eller stjernemarkering (tekst)
  • Vise dit samlede antal anmeldelser
  • Gøre opmærksom på, at du kun viser et udvalg af dine anmeldelser, hvis du ikke viser dem alle
  • Linke tilbage til Trustpilot, så dine kunder kan læse dine anmeldelser i fuld længde

Du må aldrig:

• Redigere indholdet af en anmeldelse, herunder TrustScore, tekst, forfatter, dato osv.
  • Dele følsomme oplysninger, for eksempel e-mails fra dine kunder og referencenumre
  • Dele krænkende, uanstændige, stødende, ondsindede eller diskriminerende oplysninger
  • Indeksere anmeldelser for at opnå Rich Snippets eller vise dem som dit eget indhold
  • Dele din API key med tredjeparter, der ikke er en del af din API-udvikling

Bemærk: Hvis du vælger at vise din kategori-placering (ikke et krav), skal den være nøjagtig.

Vi bruger følgende udtryk hos Trustpilot:

Sådan viser du din samlede TrustScore korrekt:

SEO-retningslinjer

Følg Trustpilots SEO-retningslinjer for at undgå kopieret indhold, og at din placering i søgemaskiner forringes.

Du kan gøre følgende:

• Indsætte dataene dynamisk med JavaScript fra et website med en robots.txt-fil, som forhindrer søgemaskinerne i at indeksere JavaScriptet, f.eks. dynamisk indsat browserdata gennem Trustpilot API'er på developers.trustpilot.com.
  • Indsætte en iframe til en webside, hvor indholdet ikke indekseres af søgemaskiner. Dette kan gøres ved at tilføje et “meta”-element med content=“noindex” på fjernindlæsningssiden eller ved at fjernindlæse indholdet fra et website med en robots.txt-fil, som forhindrer søgemaskiner i at indeksere med “disallow”.

Du må aldrig:

• Inkludere Trustpilot-anmeldelser direkte i din kildekode

På egen risiko:

• Det er muligt at lave markup på din TrustScore med Rich Snippets ved hjælp af Aggregate Rating, men det er vigtigt, at du følger Googles retningslinjer for struktureret data. Ethvert brud på disse retningslinjer kan resultere i, at du mister alle dine Rich Snippets. Vi anbefaler, at du bruger TrustBoxe, da de er optimeret til SEO.

Branding-retningslinjer

Når du følger Trustpilots branding-retningslinjer, styrkes dine anmeldelsers troværdighed, da det bekræfter, at de kommer fra pålidelige og uafhængige tredjeparter.

Du skal altid:

• Inkludere mindst ét Trustpilot-logo med anmeldelser eller bedømmelser på hver side
  • Placere logoet tæt på den samlede TrustScore eller anmeldelser

Du må aldrig:

• Vise indholdet af dine anmeldelser uden at nævne Trustpilot

Du finder flere oplysninger om, hvordan du kan vise Trustpilots logo og stjerner, i vores styleguide.

Sådan viser du Trustpilot-logoet korrekt:

Sådan kan vores partnere henvise til Trustpilot, når de viser anmeldelser:

API-dokumentation

Efter at have læst vores retningslinjer er du klar til at integrere dine API'er med Trustpilot. I vores API-dokumentation finder din udvikler de nødvendige oplysninger.