Sådan tjekker du linket i dine invitationsmails

De invitationsmails, der sendes til dine kunder, indeholder et link til din virksomheds profilside på Trustpilot, hvor de kan skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse. Det samme gælder for produktanmeldelsesinvitationer. Det er vigtigt, at du tjekker linket for at sikre, at dine kunder bliver sendt til den rigtige Trustpilot-side.

Hvis du bruger Trustpilots optimerede skabelon, er opsætningen som den skal være. Hvis du ændrer i den optimerede skabelon, kan det ske, at linket også bliver ændret og ikke sender kunden til den rigtige side, eller at det slet ikke virker.

For at tjekke, om invitationslinket bliver indsat rigtigt i invitationsmailene, der bliver sendt til dine kunder, skal du starte med at klikke på teksten Anmeld os på Trustpilot. Derefter skal du klikke på hyperlink-ikonet i værktøjslinjen. Du kan også bare dobbeltklikke på linket for at åbne indstillingerne.

Du vil nu se en pop op-boks. Hvis linket er sat rigtigt op, vil det se ud som i eksemplet herunder.

Hvis ikke, er det nødvendigt, at du redigerer linket, så det kommer til at ligne eksemplet.