Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan kontrollerer vi om invitationsemailen indeholder det rigtige link? Følg

De invitations-emails, der sendes til dine kunder, indeholder et link til din virksomheds profilside på Trustpilot, hvor de kan skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse. Det samme gælder for produktanmeldelses-invitationer. Det er vigtigt, at du tjekker linket for at sikre, at dine kunder bliver sendt til den rigtige Trustpilot-side.

Hvis du bruger Trustpilots optimerede skabelon, er opsætningen, som den skal være. Hvis du ændrer i den optimerede skabelon, kan det ske, at linket også bliver ændret og ikke sender kunden til den rigtige side, eller at det slet ikke virker.

For at tjekke, om invitationslinket bliver indsat rigtigt i invitations-emailene, der bliver sendt til dine kunder, skal du starte med at klikke på teksten Bedøm os på Trustpilot. Derefter skal du klikke på hyperlink-ikonet i værktøjslinjen. Du kan også bare dobbeltklikke på linket for at åbne indstillingerne.

Du vil nu se en pop op-boks. Hvis linket er sat rigtigt op, vil det se ud som i eksemplet herunder.

Hvis ikke, er det nødvendigt, at du redigerer linket, så det kommer til at ligne eksemplet.