Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan sikrer du, at Automatisk Feedback Service virker Følg

Bemærk, at denne vejledning kun er gældende for AFS 1.0. og 2.0.

Med Automatisk Feedback Service 2.0 kan du hurtigt og effektivt integrere din webshop med Trustpilot. AFS 2.0 gør det tilmed muligt for dig at øge svarprocenten på dine invitationer på flere måder. For det første kan du tilføje Trustpilots interaktive stjerner i dine invitationsskabeloner. Dermed kan du øge din nuværende konverteringsrate med op til 61 %. Desuden kan du optimere din konverteringsrate ved at angive dato og tidspunkt for, hvornår du vil sende dine invitationer. En ekstra fordel ved AFS 2.0 er pre-tagging. Du kan for eksempel pre-tagge dine anmeldelser samt indsamle data såsom by, forsendelsesmetode eller salgsrepræsentant og derved få indsigt i din forretning, så du fremmer dine beslutninger. Endelig kan du med AFS 2.0 inkludere de produkter, dine kunder har købt, så de kan skrive en anmeldelse af både din service og produkterne via den samme invitation. Klik hér for at opgradere nu, eller kontakt vores supportteam eller din Account Manager for at skifte til AFS 2.0.

Før du begynder at bruge Automatic Feedback Service er det en god ide at foretage en test. Det kan være en stor fordel, hvis du sender invitationer på forskellige sprog, eller hvis du bruger forskellige mailformater til at sende bekræftelsesmeddelelser.

Følg nedenstående trin for at teste din Automatic Feedback Service:

1. Afgiv en testordre til dig selv fra din webshop
  2. Gå til Invitationer på din virksomhedskonto
  3. Find invitationen, der blev oprettet til din e-mail, og klik for at udvide den
  4. Skift afsendelsestidspunktet til den aktuelle dato eller en tidligere dato for at sende invitationen straks

Kontakt Business Support for yderligere oplysninger og/eller hjælp, hvis kundens navn og referencenummer ikke fremgår af invitationen, eller hvis du ikke kan se invitationen i historikken.

Du kan få et overblik over alle dine e-mailinvitationer under fanen Invitationer. De forskellige farver indikerer invitationens status:

• Gul: Invitationen står i kø til at blive leveret
  • Grøn: Invitationen er sendt
  • Rød: Invitationen blev ikke sendt
  • Grå: Invitationen blev annulleret

Du kan klikke på knappen Vælg filter for at angive et filter. Du kan vælge kun at vise invitationer med en specifik status eller dato.

Tip: Hvis du klikker på en invitation, kan du se kundens navn, kundens e-mail, sprog samt modtagelses- og afsendelsestidspunktet. Hvis din ordremail ikke kunne behandles, vises en fejlmeddelelse.

Mulige fejlmeddelelser:

Ikke leveret – allerede inviteret: Invitationen er blevet sendt til en modtager, som allerede har modtaget en invitation med det samme referencenummer. Eller invitationen er blevet annulleret på grund af brugeropsætningen i Invitationsindstillinger.

Ikke leveret – ingen skabelon tilgængelig: Der er et problem med din invitationsskabelon. Den valgte skabelon er muligvis blevet slettet. Kontrollér, at du har valgt en eksisterende skabelon under dine indstillinger for Automatic Feedback Service.

Ikke leveret – ugyldig modtagermail: Invitationen kunne ikke leveres, da modtagerens e-mailadresse er ugyldig.

Ikke leveret – levering mislykkedes: Invitationen kunne ikke leveres til modtagerens indbakke. Kontakt vores Business supportteam for hjælp.

Fejl i afsendermail: Invitationen kunne ikke leveres, da afsenderens e-mail ikke er sat korrekt op. Du kan finde flere oplysninger i denne artikel.