Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Ofte stillede spørgsmål om Google og Trustpilot

Læs, hvordan Google bruger data fra Trustpilot til sælgerbedømmelser, og hvordan anmeldelser fra Trustpilot kan påvirke SEO og booste din tilstedeværelse på Google.

Her finder du anmeldelser fra Trustpilot på Google

De anmeldelser, dine kunder offentliggør på Trustpilot, kan forekomme følgende steder:

1. Googles organiske søgeresultater
  2. Google Shopping
  3. Google AdWords
  4. Googles søgepartnere

De orange stjernebedømmelser i Google Shopping, Google AdWords og Googles søgepartnere vises i udvidelser med sælgerbedømmelser.

Hvad er udvidelser med sælgerbedømmelser og hvor kommer de fra?

Udvidelser med sælgerbedømmelser gør det nemt for potentielle kunder at identificere virksomheder med gode bedømmelser, når de bruger Googles tjenester.

Disse stjernebedømmelser, der er indsamlet fra forskellige anmeldelsessites på nettet, gør det muligt for forbrugere at finde virksomheder, der er stærkt anbefalet af andre onlinekunder.

Google Seller Ratings er baseret på feeds fra en række anmeldelsessites som Trustpilot og Googles anmeldelsestjenester.

Er din TrustScore og sælgerbedømmelse det samme?

En virksomheds sammenlagte bedømmelse er baseret på bedømmelser fra flere kilder på en skala fra 1-5, så din sælgerbedømmelse vil ikke svare til din virksomheds TrustScore.

Kilde: Google

Er der nogen økonomiske fordele ved at bruge udvidelser med sælgerbedømmelser?

Ifølge Google "opnår annoncer med sælgerbedømmelser en 17 % højere klikrate end de samme annoncer uden bedømmelser." Det betyder, at du med sælgerbedømmelser kan forbedre effekten af dine Google-annoncer.

Kilde: 5 enkle måder at forbedre effekten af dine AdWords-annoncer på

Sådan bruger du udvidelser med sælgerbedømmelser

Google Seller Ratings er en automatisk annonceudvidelse, så du skal blot kvalificere dig til at bruge den. Læs mere om, hvordan du kvalificerer dig, her.

Sådan kvalificerer du dig til Google Seller Ratings

I de fleste tilfælde vises sælgerbedømmelser kun, hvis en virksomhed inden for de sidste 12 måneder har fået 150 verificerede anmeldelser med en sammenlagt bedømmelse på 3,5 stjerner eller højere.

Hvis du ikke har opnået sælgerbedømmelser, har du muligvis ikke kvalificeret dig, eller også har du ikke nogen anmeldelser. Kontrollér, om du har mere end 150 verificerede anmeldelser fra Trustpilot, der er mindre end 1 år gamle. Hvis du havde mere end 150 verificerede anmeldelser på Trustpilot for mere end 6 uger siden, bedes du kontakte Google Adwords for support.

Vises dine Trustpilot-anmeldelser i udvidelser med sælgerbedømmelser?

Ja, Trustpilot har en licensaftale med Google, så dine anmeldelser på Trustpilot vises muligvis, hvis du kvalificerer dig. Det er op til Google, hvilke anmeldelser der vises. Vi kan ikke bestemme eller garantere, om, hvornår, eller hvordan dine anmeldelser vises på Google.

Hvor lang tid går der normalt før anmeldelser kan ses ved udvidelser med sælgerbedømmelser?

Trustpilot-anmeldelser inkluderes 2-6 uger efter, du har opfyldt Googles krav til sælgerbedømmelser (læs mere her).

Hvor meget koster det at få sine anmeldelser på Google?

Det koster ikke noget. Google Seller Ratings er tilgængelige for alle virksomheder, der anvender Trustpilot, uanset om de anvender vores gratis eller betalte tjenester.

Hvilke landedomæner er i øjeblikket omfattet af udvidelser med sælgerbedømmelser?

Google Seller Ratings er en automatisk udvidelse af annoncer på Google og er nu tilgængelig i alle lande. Se Googles support-artikel for flere oplysninger.

Sådan opnår en webshop bedømmelser på Google Shopping

En webshop opnår bedømmelser ved at anvende en anmeldelsestjeneste, der gør dig kvalificeret til Google Seller Ratings. Hvis du har kvalificeret dig, vises din bedømmelse automatisk i Google Shopping, uden du behøver at gøre noget.

Kundeanmeldelser kommer fra tredjeparts-websites såsom Trustpilot, som er baseret på dit visningsnavn og registrerede domæne. Læs mere om Google Shopping Seller Ratings.

Sådan opnår en virksomhed sælgerbedømmelser når Googles krav er opfyldt

Google styrer, hvem der opnår sælgerbedømmelser. I Googles artikel finder du oplysninger om korrekt opsætning af Google AdWords og andre Google-tjenester.

Sådan deaktiverer en virksomhed deres sælgerbedømmelser

Du kan vælge/fravælge automatisk udvidelse direkte i AdWords' brugerflade. Du finder flere oplysninger her.

Manglende sælgerbedømmelser

Du finder nogle grundlæggende tips til fejlfinding i Googles artikel, og hvis det ikke løser problemet, bør du kontakte Google. Trustpilot kontrollerer det feed, vi sender til Google hver dag, for at forhindre eventuelle problemer.