Sådan annullerer du en invitation til at skrive en anmeldelse

Læs med her for at finde ud, hvordan du annullerer invitationer, før du sender dem. Vær opmærksom på, at du ikke kan tilbagekalde en invitation, når først den er sendt.

Du kan annullere alle invitationer, der venter på at blive sendt. Når du har annulleret en invitation, kan den ikke aktiveres igen. Men skulle du alligevel ændre mening, kan du bruge funktionen Få anmeldelser til manuelt at invitere dine kunder ved hjælp af en af vores andre invitationsmetoder.

Nedenfor har vi opstillet nogle scenarier og mulige løsninger. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores supportteam.

Vigtigt: Det er ikke muligt at annullere en enkelt invitation, da vi gerne vil sikre, at virksomheder inviterer alle deres kunder uden at gøre forskel på dem (som der står i vores virksomhedsretningslinjer).

Min kunde har annulleret sin ordre, og jeg ønsker ikke at sende en invitation

Det er normalt for forbrugere at ændre mening, og nogle kunder kan også finde på at annullere deres ordre. I den slags tilfælde kan du prøve et af følgende forslag, så du undgår at annullere dine invitationer.

1. Du kan overveje at skrive i invitationen, at det er en automatisk genereret e-mail, og forklare, hvorfor kunden modtager invitationen, så vedkommende ikke tror, at det er en fejl.
  2. Du kan også overveje at ændre din proces og bruge din afsendelsesbekræftelse som invitationstrigger, så dine invitationer først bliver sendt, når ordren er sendt.

Husk på, at kunder, som annullerer deres ordre, stadig kan anmelde deres oplevelse ved at skrive en serviceanmeldelse.

Der er opstået problemer, så Trustpilots Automatiske Feedback Service ikke får de korrekte data

Hvis du er bekymret for, at eventuelle tekniske problemer kan påvirke din invitationsproces, bør du annullere alle afventende invitationer. Men vi vil anbefale dig at kontakte vores supportteam først, da de måske kan rette op på eventuelle datafejl, før invitationerne bliver sendt.

Jeg vil gerne udsætte afsendelsen af invitationen pga. uventede forsinkelser

Det hænder, at en ordre bliver forsinket, derfor kan du tilpasse datoen for, hvornår invitationen sendes, så din kunde ikke modtager den, før sin ordre.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationer > Nyligt inviterede kunder, og klik på linket Se hele invitationshistorikken.
  2. Klik på den pågældende invitation for at udvide den. Under Levering kan du ændre Leveringsdatoen og afslutte ved at klikke på Gem.