Ofte stillede spørgsmål om invitationer

Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Trustpilot tilbyder en række forskellige måder at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse på. Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål om dem.

Hvordan hænger verificerede anmeldelser og invitationer sammen?

Anmeldelser, hvor kunden ikke opfordres til at skrive dem, er organiske anmeldelser. Det betyder, at en kunde går ind på Trustpilot for at skrive en anmeldelse på eget initiativ efter at have haft en købs- eller serviceoplevelse med din virksomhed. Anmeldelser er derimod verificerede, når de er skrevet som svar på en invitation, som din virksomhed har sendt via Trustpilots automatiserede invitationsservices.

Jeg bruger manuelle invitationer og har problemer med at uploade en CSV-fil. Hvad kan det skyldes?

Hvis du har problemer med at uploade en CSV-fil, har vi samlet nogle gode råd for at hjælpe dig med at formatere din fil for både serviceanmeldelser og produktanmeldelser.

Jeg vil gerne sende anmeldelsesinvitationer fra min e-commerce-platform, men jeg kan ikke finde den på listen?

Vi arbejder konstant på at udvikle nye integrationer til vores platform. Hvis din platform ikke står på listen, er det muligt, at der er en integration på vej, men i mellemtiden kan du bruge vores Automatiske Feedback Service (AFS) til at automatisere din invitationsproces.

Hvad er forskellen på Business Generated Links og unikke links?

Den væsentligste forskel på Business Generated Links og unikke links er niveauet af databeskyttelse. Business Generated Links beskytter dine kunders persondata ved brug af en 256-bit AES-kryptering, som er mere avanceret end den teknologi, unikke links anvender.

Hvordan lokaliserer jeg et Business Generated Link?

Slet og erstat "www." med den relevante landekode, som for eksempel:

https://de.trustpilot.com/evaluate-bgl/?p= eller https://es.trustpilot.com/evaluate-bgl/?p=

Hvilke kodningsformater kan jeg bruge til unikke links?

Formatet er enten BASE64, SHA-1 eller encodeURI, så du skal bruge et programmeringssprog, der understøtter disse formater, eller bruge kompatible implementeringer fra en tredjepart. Klammerne {} og parenteserne () indikerer, at der er information, der skal kodes/hashes.

Jeg koder unikke links og har problemer med &e=-parametret (SHA-1-hash). Hvad gør jeg?

SHA-1 kræver kun et enkelt parameter, nemlig den sammenkædede streng med de tre påkrævede værdier. Sørg for, at de står i den angivne rækkefølge. Det mest almindelige problem med unikke links er, at hashen er forkert. Derfor har vi lavet et testværktøj, så du ved præcis, hvordan du konstruerer hashen, og hvordan den skal se ud: