Hvordan annullerer jeg invitationer?

I denne artikel kan du læse, hvordan du kan annullere invitationer, før de bliver sendt. Det er dog ikke er muligt at gøre det om senere hen.

Det er muligt at annullere alle invitationer i køen, men bemærk, at de ikke kan aktiveres igen, når først de er annulleret. I tilfælde af at du ombestemmer dig og gerne vil sende invitationerne ud alligevel, anbefaler vi, at du bruger vores funktion Invitér kunder til manuelt at opsætte og sende invitationer med de korrekte data.

Her finder du en række løsningsforslag baseret på de mest gængse scenarier. Og desuden står vores supportteam altid klar til at hjælpe dig.

Scenarie: Min kunde har annulleret sin ordre, og jeg ønsker ikke at sende en invitation:

Hvis du er bekymret over kunder, der f. eks. har annulleret deres ordre og som måske bliver forvirret over at modtage flere e-mails fra din virksomhed, anbefaler vi denne løsning:

Det nemmeste er at beklage og forklare i invitationsmailen, at det er en automatisk e-mail. 80 % af vores kunder bruger denne metode uden at få problemer eller klager, derfor anbefaler vi den på det stærkeste.

Husk på, at da Trustpilot tillader servicebaserede anmeldelser, har kunder, der har annulleret deres ordre, stadig ret til at anmelde din virksomhed på dette grundlag.

Hvis du mener, at dette ikke er den rette løsning for dig, anbefaler vi dig at bruge din forsendelsesbekræftelse til at trigge invitationen i stedet for din ordrebekræftelse. Dermed er du sikret, at invitationen først bliver oprettet, når ordren er sendt.

Scenarie: Noget er gået galt, så Trustpilots Automatiske Feedback Service får ikke de korrekte data:

Hvis du er bekymret over generelle tekniske problemer, der kan medføre fejl i invitationerne, har vi gjort det muligt at annullere alle afventende invitationer. Vi anbefaler dog, at du kontakter vores supportteam, som kan hjælpe dig med at rette eventuelle fejl i dine data, før invitationerne bliver sendt.

Bemærk, at det ikke er muligt at annullere invitationer enkeltvis.

Scenarie: Jeg ønsker at udskyde afsendelsen af invitationerne på grund af uforudsete forsinkelser:

I situationer, hvor en ordre bliver forsinket, er der risiko for, at invitationen bliver sendt til kunden, inden varen er modtaget. Derfor har du mulighed for at forsinke afsendelsen af en invitation med op til 90 dage. For at ændre leveringstidspunktet for en specifik invitation skal du blot klikke på invitationen for at udvide den, ændre afsendelsestidspunktet og klikke på Gem.