Hvordan kan jeg anmelde en virksomhed, som ikke allerede er på Trustpilot?

Selvom mere end 160.000 virksomheder er registreret på Trustpilot, kan det være, du gerne vil bedømme en virksomhed, der endnu ikke er registreret. I det tilfælde kan du selv tilføje virksomhedsprofilen og være den første til at skrive en anmeldelse af den pågældende virksomhed.

Du skal blot følge disse trin:

1. Kopiér virksomhedens webadresse
  2. Indsæt den i Trustpilots søgefelt, og klik på Enter
  3. Derefter vil du blive dirigeret til den nye virksomhedsprofil, hvor du skal du klikke på Bedøm virksomhed for at skrive din anmeldelse

Du kan læse mere om, hvordan man skriver en anmeldelse, i denne artikel: Hvordan skriver jeg en anmeldelse?.