Vær den første til at anmelde en virksomhed

Når du vil skrive en anmeldelse af en virksomhed, kan du opleve, at virksomheden ikke findes på Trustpilot. Du kan altså blive den første til at anmelde den.

Hvis du vil skrive den første anmeldelse af en virksomhed, skal du gøre følgende:

1. Indtast virksomhedens navn i søgefeltetTrustpilots website.
  2. Klik på + Tilføj nyt website nederst på resultatsiden. Indtast virksomhedens webadresse i website-feltet, f.eks. www.eksempelvirksomhed.dk, og klik på Tilføj website.Bemærk:Du behøver ikke inkludere http://eller https://i feltet.
  3. Vælg det antal stjerner, du vil give virksomheden.
  4. Skriv din anmeldelseanmeldelsessiden. Når du er færdig, skal du markere feltet ud for Fortæl (virksomhedens navn) om din anmeldelse og angive virksomhedens e-mailadresse. Sådan får virksomheden besked om, at den er blevet anmeldt og vil blive vist på Trustpilot.

Bemærk: For at du kan anmelde en virksomhed, skal den have et website. Du kan desværre ikke skrive en anmeldelse af kiosken rundt om hjørnet, medmindre den har et website.