Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvorfor skal jeg indsætte et referencenummer? Følg

Når du angiver et referencenummer i forbindelse med en anmeldelse, hjælper det virksomheden med at identificere dig som kunde, give dig et bedre svar på din anmeldelse og løse eventuelle problemer.

Det kan komme andre forbrugere til gode, når de læser din anmeldelse, da de får et mere komplet billede af din oplevelse. Og andre virksomheder, der stræber efter at give fantastisk service, kan også lære af det.

Hvem kan bede om et referencenummer?

Alle virksomheder på Trustpilot, som har en virksomhedsprofil, har mulighed for at bede brugere, der skriver en anmeldelse af deres virksomhed, om et referencenummer. Det gælder uanset om virksomheden abonnerer på Trustpilots gratis eller betalte service.

Hvad er et referencenummer?

Referencenumre kan f.eks. være reference- eller ordre-ID, fakturenummer, telefonnummer, track & trace-nummer, ticketnummer eller brugernummer.

Hvis virksomheden du skriver om, beder om referencenumre, vil du få mulighed for at angive det, når du går i gang med at skrive din anmeldelse. Efter du har givet virksomheden din stjernebedømmelse, vil der komme en boks frem, hvor du bliver bedt om nummeret:

Når du indsætter dit referencenummer og skriver din anmeldelse, er det kun den virksomhed, du anmelder, og Trustpilot, der vil kunne se dit referencenummer og forbinde det til din ordre.

Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at oprette min anmeldelse?

Vi mener, at enhver der har haft en købs- eller serviceoplevelse, eller kan bevise, at de har brugt en virksomheds services, skal have mulighed for at dele deres oplevelse på Trustpilot.

Hvis du har problemer med at oprette en anmeldelse, kan du kontakte os på compliance@trustpilot.com. Husk, at vi kan hjælpe dig hurtigere, hvis du vedhæfter dokumentation, der verificerer din anmeldelse.