Hvorfor skal jeg indsætte et referencenummer?

Ved at angive et referencenummer sammen med din anmeldelse gør du det nemmere for virksomheden at identificere din ordre eller oplevelse, besvare din anmeldelse og løse eventuelle problemer.

Det kan også give forbrugere, der læser din anmeldelse, et bedre billede af din overordnede oplevelse, samtidig med at andre virksomheder, der stræber efter at yde en god service, kan opnå værdifuld indsigt.

Hvem kan bede om et referencenummer?

Alle virksomheder med en virksomhedskonto på Trustpilot kan bede brugere, der anmelder virksomheden, om at angive et referencenummer. Det gælder uanset, om virksomheden abonnerer på Trustpilots gratis eller betalte services.

Hvad er et referencenummer?

Referencenumre kan f.eks. være reference- eller ordrenumre, fakturanumre, telefonnumre, track & trace-numre, ticketnumre eller brugernumre.

Hvis virksomheden, du skriver om, beder om referencenumre, vil du blive bedt om at angive et, når du går i gang med at skrive din anmeldelse. Når du har valgt det ønskede antal stjerner og begynder at skrive din anmeldelse, vises en boks, hvor du bliver bedt om at skrive nummeret:

Når du har angivet dit referencenummer og indsendt din anmeldelse, er det kun den anmeldte virksomhed og Trustpilot, der vil kunne se referencenummeret og dermed forbinde din anmeldelse med din ordre eller oplevelse.

Hvad gør jeg hvis jeg har problemer med at oprette min anmeldelse?

Vi mener, at alle, som har haft en reel købs- eller serviceoplevelse, eller som kan bevise, at de har benyttet sig af en virksomheds services, skal have mulighed for at dele deres oplevelse på Trustpilot.

Hvis du ikke har et referencenummer, kan du tjekke, om virksomheden, du vil anmelde, har oplyst, hvordan du kan få et. Det står muligvis ved siden af tekstfeltet, du skal skrive din anmeldelse i.

Hvis du har problemer med at oprette en anmeldelse, kan du kontakte os på compliance@trustpilot.com. Husk, at vi kan hjælpe dig hurtigere, hvis du vedhæfter dokumentation, der verificerer din anmeldelse.