Hvordan redigerer jeg mit brugernavn og mine profilindstillinger?

I denne artikel kan du læse, hvordan du redigerer dit brugernavn og dine profilindstillinger, deriblandt hvordan du finder dine login-oplysninger, hvis du ikke kan huske eller kender dem.

Jeg kender ikke mine login-oplysninger

Hvis du ikke kender dine login-oplysninger, er det muligvis, fordi du har skrevet en anmeldelse som svar på en invitation, da du blev tilmeldt.

Hvis du skrev en anmeldelse som svar på en invitation, blev der automatisk oprettet en profil til dig, da du offentliggjorde din anmeldelse, og så har du modtaget en velkomstmail fra os.

For at få adgang til din profil kan du enten:

Finde den oprindelige velkomstmail, du har modtaget fra Trustpilot, og klikke på linket i mailen

ELLER

Bruge e-mailadressen, som invitationen blev sendt til, til at anmode om en ny adgangskode

Hvorfor kan jeg ikke skrive en anmeldelse uden at logge ind?

Hos Trustpilot tager vi den første del af vores navn meget alvorligt.

Gennemsigtighed og retfærdighed er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør, og derfor skal det være muligt for alle at se, hvem der har skrevet en anmeldelse på vores site.

Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?

1. Gå til Trustpilot.dk, og log ind på din profil ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden eller ved at klikke for at få adgang til vores login-side
  2. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine indstillinger
  4. Du dirigeres herefter til en side med dine personlige oplysninger, hvor du bl.a. kan ændre dit viste brugernavn og dine profilindstillinger
  5. Sørg for at klikke på Gem oplysninger, før du forlader siden