Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan ændrer jeg mit brugernavn, sprog og andre profilindstillinger? Følg

Hvis du vil ændre dit brugernavn eller andre oplysninger vedrørende din profil, skal du følge nedenstående trin:

Hvis du skrev anmeldelsen, fordi du blev inviteret til det, blev der oprettet en konto til dig, da du offentliggjorde den, så du har modtaget en velkomstmail. Hver anmeldelse skal være knyttet til en profil, der har en virkelig person bag, hvilket vil sige, at du blot skal logge ind på din konto for at ændre dit brugernavn og dine kontoindstillinger. For at gå ind på din profil skal du klikke på linket i velkomstmailen eller anmode om en ny adgangskode via den e-mailadresse, invitationen blev sendt til. Brug derefter dine loginoplysninger til at følge den trinvise vejledning nedenfor.

1. Gå til dk.trustpilot.com, og log ind på din brugerkonto ved at klikke på Log ind øverst til højre på siden

2. Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre på siden for at åbne rullemenuen
  3. Klik på Mine indstillinger
  4. Du dirigeres herefter til en side med dine personlige oplysninger, hvor du kan ændre dit navn og dine kontoindstillinger
  5. Klik på Gem oplysninger