Beheer je persoonlijke en e-mailinstellingen

Trustpilot er dedikeret til at skabe øget åbenhed. Læs vores Transparency Report 2022.

Bij Trustpilot streven we naar transparantie. We willen dat je zoveel mogelijk controle hebt over je account. Dit artikel beschrijft hoe je zowel je persoonlijke als e-mailinstellingen voor je Trustpilot-gebruikersaccount beheert.

Beheer je persoonlijke instellingen

1. Log in op Trustpilot en klik op je gebruikerspictogram rechtsboven. Klik op Mijn Instellingen in het dropdown-menu.

1. Wijzig je land via het dropdown-menu onder Persoonlijke instellingen. Lees in het dialoogvenster de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid, vink het vakje aan om te accepteren en klik op Wijzigingen opslaan.

1. Wijzig de taal van je account via het dropdown-menu onder Persoonlijke instellingen. Klik op Informatie opslaan.

Lees meer over het wijzigen van je gebruikersnaam, profielfoto of e-mailadres.

Beheer je e-mailinstellingen

1. Klik in je Trustpilot-gebruikersaccount op je gebruikerspictogram rechtsboven. Klik op Mijn Instellingen in het dropdown-menu.

1. Selecteer onder E-mailinstellingen welke e-mails je wel of niet wilt ontvangen van Trustpilot.

Account-gerelateerde e-mails zijn altijd ingeschakeld.

1. Klik op Opslaan.

Vorige: Wijzigen of resetten van je Trustpilot-wachtwoord

Volgende: Het e-mailadres van je Trustpilot-gebruikersaccount wijzigen