Sådan administrerer du dine personlige indstillinger og e-mailindstillinger

Det er vigtigt for os at skabe åbenhed omkring vores processer og gøre vores platform så gennemskuelig som muligt. Samtidig ønsker vi, at du har mest mulig kontrol over dine kontoindstillinger. I denne artikel kan du læse, hvordan du administrerer både dine personlige indstillinger og e-mailindstillinger for din brugerkonto på Trustpilot.

Sådan administrerer du dine personlige indstillinger

1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over dit brugerikon i øverste højre hjørne, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.

1. Vælg et Land fra rullemenuen under Personlige indstillinger. Læs og acceptér vilkårene og betingelserne samt persondatapolitikken, og klik derefter på Gem ændringer i dialogboksen.

1. Vælg et Sprog for din konto fra rullemenuen under Personlige indstillinger, og klik på Gem oplysninger.

Bemærk: Du kan læse mere om, hvordan du ændrer dit brugernavn, dit profilbillede eller din e-mailadresse for din konto.

Sådan administrerer du dine e-mailindstillinger

1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over dit brugerikon i øverste højre hjørne, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.

1. Markér eller afmarkér felterne ud for de e-mails, du gerne vil eller ikke vil modtage fra os, under E-mailindstillinger.

Bemærk: E-mails vedrørende din konto er altid aktiverede.
  1. Klik til sidst på Gem e-mailindstillinger.