Sådan rapporterer du serviceanmeldelser via din virksomhedskonto

Virksomheder har mulighed for at rapportere anmeldelser, der er i strid med vores retningslinjer. I denne artikel kan du læse, hvordan du rapporterer serviceanmeldelser korrekt og af de rette årsager.

Sådan rapporterer du en serviceanmeldelse

Inden du rapporterer en anmeldelse, bør du læse de fem rapporteringsårsager, virksomheder kan vælge imellem. Hvordan du rapporterer en anmeldelse afhænger af den årsag, du vælger.

Bemærk: Hver anmeldelse kan kun rapporteres af én årsag ad gangen. Vi vurderer anmeldelsen på baggrund af rapporteringsårsagen.

Skadeligt eller ulovligt indhold

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen Skadeligt eller ulovligt indhold, og klik på Fortsæt.
  4. Vælg en mere specifik årsag til, at du rapporterer anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  5. Fremhæv de problematiske dele af anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  6. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser bliver rapporteret direkte til vores content integrity-team og bliver skjult, mens vi undersøger dem.

Indeholder personlige oplysninger

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen Indeholder personlige oplysninger, og klik på Fortsæt.
  4. Fremhæv de problematiske dele af anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  5. Send en anmodning til brugeren, og bed vedkommende om at opdatere sin anmeldelse og fjerne det problematiske indhold, og klik herefter på Send e-mail. Brugeren har 3 dage til at besvare din anmodning.
  6. Du bliver informeret om udfaldet via mail. Hvis problemet ikke bliver løst, kan du vælge at rapportere anmeldelsen til vores content integrity-team, som vil undersøge sagen.
  7. Du vil blive bedt om at fremhæve de problematiske dele af anmeldelsen igen og derefter klikke på Fortsæt.
  8. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser forbliver online under hele processen, og mens vi undersøger dem.

Indeholder reklame eller markedsføring

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen Indeholder reklame eller markedsføring, og klik på Fortsæt.
  4. Fremhæv de problematiske dele af anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  5. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser bliver rapporteret direkte til vores content integrity-team og forbliver online, mens vi undersøger dem.

Er ikke baseret på en reel oplevelse

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen Er ikke baseret på en reel oplevelse, og klik på Fortsæt. (Bemærk: Hvis denne årsag er nedtonet, skal du muligvis anvende funktionen Find bruger først).
  4. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser bliver rapporteret direkte til vores content integrity-team og forbliver online, mens vi undersøger dem.

Handler om en anden virksomhed

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen Handler om en anden virksomhed, og klik på Fortsæt.
  4. Vælg en mere specifik årsag til, at du rapporterer anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  5. Fremhæv de problematiske dele af anmeldelsen, eller vælg et af dine andre domæner, hvor du mener, anmeldelsen hører til, og klik på Fortsæt.
  6. Send en anmodning til brugeren, og bed vedkommende om at opdatere sin anmeldelse og fjerne det problematiske indhold, og klik herefter på Send e-mail. Brugeren har 3 dage til at besvare din anmodning.
  7. Du bliver informeret om udfaldet via mail. Hvis problemet ikke bliver løst, kan du vælge at rapportere anmeldelsen til vores content integrity-team, som vil undersøge sagen.
  8. Du vil blive bedt om at fremhæve de problematiske dele af anmeldelsen igen og derefter klikke på Fortsæt.
  9. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser forbliver online under hele processen, og mens vi undersøger dem.

Rapportér et andet problem

Hver anmeldelse kan kun rapporteres af én årsag ad gangen. Hvis det problem, du rapporterede anmeldelsen for i første omgang, er blevet løst, kan du rapportere den for et andet problem ved at klikke på Undersøgelse afsluttet i højre side og derefter klikke på Der er et andet problem neden under anmeldelsen.

Misbrug af vores rapporteringsfunktion

Rapporteringsfunktionen er en vigtig del af vores community. Hvis du misbruger den, kan vi skride til handlinger såsom at begrænse eller blokere adgangen til din virksomhedskonto, lægge en iøjnefaldende forbrugeradvarsel på din profilside og fjerne dine Trustpilot-stjerner fra dine søgeresultater. Læs mere om, hvordan vi håndterer misbrug af rapporteringsfunktionen, her.

Sådan rapporterer du en produktanmeldelse

Vil du rapportere en produktanmeldelse? Processen for rapportering af produktanmeldelser er lidt anderledes. Læs mere her.

Forrige: Af hvilke årsager kan virksomheder rapportere anmeldelser?

Næste: ​Hvad sker der hvis en virksomhed rapporterer en anmeldelse?