Sådan rapporterer du anmeldelser fra din virksomhedskonto

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Virksomheder kan rapportere anmeldelser, der er i strid med vores retningslinjer, ved at gå ind på deres virksomhedskonto og angive en offentlig grund til rapporteringen.

Hvis en anmeldelse ikke overholder vores retningslinjer, kan du rapportere den til vores compliance-team sammen med en forklaring til vores community om, hvorfor den ikke hører hjemme på Trustpilot. Anmeldelsen vil ikke være synlig, mens vi undersøger den, men din rapporteringsårsag vil kunne ses på Trustpilot.

Overvejelser i forbindelse med rapportering

Anmeldelser er essensen af Trustpilots online-community. Vores mål er at tilbyde en neutral platform for troværdige anmeldelser, der kan hjælpe dig med at forbedre din kundeservice og dermed styrke dit omdømme.

I de fleste tilfælde anbefaler vi, at virksomheden svarer på anmeldelsen på Trustpilot, da det viser, at virksomheden lytter til deres kunder og er interesseret i at hjælpe dem. Virksomheder, der går i dialog med deres kunder, kan overbevise utilfredse kunder, opnå nye kunders respekt og løse problemer. Bemærk: Hvis brugere ændrer deres mening om en virksomhed, kan de opdatere deres anmeldelse.

Du kan læse, hvilke årsager virksomheder kan vælge imellem, når de rapporterer en serviceanmeldelse – og bemærk, at uenighed om hændelsesforløbet ikke er at finde blandt dem. Vi forholder os neutrale, når der opstår uenigheder mellem virksomheder og brugere, da vi ikke kan afgøre, hvilke fakta er korrekte.

Hver anmeldelse kan kun rapporteres én gang, medmindre den redigeres. Hvis en anmeldelse er i strid med vores brugerretningslinjer af flere årsager, bør en virksomhed angive de pågældende årsager og komme med en uddybende forklaring til hver.

Sådan rapporterer du en anmeldelse

Når du er klar til at rapportere en anmeldelse, skal du følge disse trin:

1. Log ind på din virksomhedskonto.
  2. Vælg først Anmeldelser i menuen til venstre og derefter Serviceanmeldelser. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på Rapportér.
  3. Klik på Fortsæt i dialogboksen, der viser trinene i rapporteringsprocessen, for at oprette en rapport.
  4. Derefter vises en ny dialogboks med forskellige rapporteringsmuligheder. Angiv, om du vil rapportere dele af anmeldelsen, hele anmeldelsen eller brugerens grundlag for at skrive den. Klik på pilen i højre side for at åbne hvert felt og se dine valgmuligheder.
  5. Markér feltet ud for de relevante rapporteringsårsager. Du kan blive bedt om at forklare, hvorfor anmeldelsen er i strid med vores brugerretningslinjer af de rapporterede årsager. Vær så specifik som mulig, og klik på Fortsæt, når du er færdig.
  6. I opsummeringen af din rapportering kan du se, hvilke årsager du har valgt at rapportere anmeldelsen for. Kontrollér, at de er korrekte, og klik på Tilbage, hvis du vil ændre dine rapporteringsårsager, ellers klik på Fortsæt. Du kan også fjerne årsagerne til rapporteringen enkeltvist ved at klikke på krydset i det øverste højre hjørne af hver blå boks.
  7. I den viste dialogboks bliver du bedt om at lave en offentlig version af din rapportering, som vil være synlig for alle på Trustpilot.
  8. Kontrollér din tekst, før du offentliggør den, da du ikke har mulighed for at redigere den efterfølgende. Du finder en forhåndsvisning af din rapportering i højre side.
  9. Klik på Indsend, og offentliggør rapportering. Anmeldelsen vil ikke kunne ses på Trustpilot, mens vi undersøger den. I stedet vil din rapporteringsårsag være synlig for alle.

Processen kan trække ud

Vores compliance-team undersøger rapporterede anmeldelser så hurtigt som muligt. Hvis vi har brug for at kontakte brugeren bag den pågældende anmeldelse, giver vi vedkommende 7 dage til at svare. Nogle gange skriver vores compliance-team frem og tilbage med brugeren, så processen kan trække lidt ud.

Status på rapporterede anmeldelser

Du kan følge status på rapporterede anmeldelser på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Serviceanmeldelser. Find den anmeldelse, du har rapporteret, og klik på Vis mere i øverste højre hjørne.

Du kan også finde en oversigt over dine rapporteringsaktiviteter ved at gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Serviceanmeldelser > Rapporteringsoversigt.