Sådan rapporterer du anmeldelser via din virksomhedskonto

Virksomheder har mulighed for at rapportere anmeldelser, der er i strid med vores retningslinjer. Her følger en guide til at rapportere anmeldelser korrekt og af de rette årsager.

Nyhed: Vi har indført et nyt trin for tre af rapporteringsårsagerne. Fremover skal du bede brugeren om at opdatere sin anmeldelse, før du rapporterer den til vores content integrity-team. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Sådan rapporterer du en serviceanmeldelse

Inden du rapporterer en anmeldelse, bør du læse de fem rapporteringsårsager, virksomheder kan vælge imellem. Hvordan du rapporterer en anmeldelse afhænger af den årsag, du vælger:

Anmeldelsen indeholder skadeligt eller ulovligt indhold

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen skadeligt eller ulovligt indhold, og klik på Fortsæt.
  4. Vælg en mere specifik årsag til, at du rapporterer anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  5. Fremhæv de problematiske dele af anmeldelsen, og klik på Fortsæt.
  6. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser bliver rapporteret direkte til vores content integrity-team og skjules midlertidigt, mens vi undersøger dem.

Anmeldelsen indeholder personlige oplysninger, reklame eller markedsføring eller omhandler en anden virksomhed

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg den relevante rapporteringsårsag, og klik på Fortsæt.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du fremhæve de problematiske dele af anmeldelsen. Klik herefter på Fortsæt.
  5. Send en anmodning til brugeren, og bed vedkommende om at opdatere sin anmeldelse og fjerne det problematiske indhold, og klik herefter på Send e-mail. Brugeren har 3 dage til at besvare din anmodning.
  6. Hvis problemet ikke bliver løst, kan du vælge at rapportere anmeldelsen til vores content integrity-team, som vil undersøge sagen.
  7. Du vil blive bedt om at fremhæve de problematiske dele af anmeldelsen igen, og derefter klikke på Fortsæt.
  8. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser forbliver online under hele processen og mens vi undersøger dem.

Anmeldelsen er ikke baseret på en reel oplevelse

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.
  2. Find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på flag-ikonet.
  3. Vælg årsagen Er ikke baseret på en reel oplevelse, og klik på Fortsæt. (Bemærk: Hvis denne årsag er nedtonet, skal du muligvis anvende funktionen Find bruger først).
  4. Du vil nu se oplysninger om den videre proces. Bekræft, at du har forstået, at misbrug af rapporteringsfunktionen er en overtrædelse af vores retningslinjer for virksomheder. Afslut ved at klikke på Send.

Bemærk: Disse anmeldelser bliver rapporteret direkte til vores content integrity-team og forbliver online, mens vi undersøger dem.

Status på rapporterede anmeldelser

På din virksomhedskonto under hver rapporterede anmeldelse viser vi dens nuværende status og historik.

Du kan også finde en oversigt over alle dine rapporteringsaktiviteter ved at gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Serviceanmeldelser > Rapporteringsoversigt.

Rapportér et andet problem

Anmeldelser kan kun rapporteres af én årsag ad gangen. Hvis det første problem, du har rapporteret, er blevet løst, kan du rapportere et andet problem ved at klikke på Der er et andet problem under anmeldelsen.

Misbrug af vores rapporteringsfunktion

Rapporteringsfunktionen er en vigtig del af vores community. Hvis du misbruger den, kan vi skride til handlinger såsom at begrænse eller blokere adgangen til din virksomhedskonto, lægge en iøjnefaldende forbrugeradvarsel på din profilside og fjerne dine Trustpilot-stjerner fra dine søgeresultater. Læs mere om, hvordan vi håndterer misbrug af rapporteringsfunktionen, her.

Sådan rapporterer du en produktanmeldelse

Vil du rapportere en produktanmeldelse? Processen for rapportering af produktanmeldelser er lidt anderledes. Læs mere her.