Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan opretter og skræddersyer du dine invitationer

Hvis du gerne vil benytte dig af brugerdefinerede invitationer, som matcher din branding, kan du redigere vores optimerede skabeloner. Du kan for eksempel ændre tekst, farve, skrifttype og tilføje dit eget logo.

Du skal bare følge disse trin:

• Gå til Invitationer.
  • Klik på Rediger din skabelon.
  1. For at ændre sproget på din skabelon skal du klikke på Vælg skabelon. Klik på det sprog, du ønsker, og klik herefter Fortsæt.
  2. For at redigere din skabelon:
    • Klik på Rediger skabelon.
    • Vælg et navn til din skabelon.
    • Klik på Gem.

Du kan nu redigere din skabelon.

1. Tilpas din skabelon ved hjælp af værktøjslinjen. Du kan bruge specielle koder i din skabelon, som bliver erstattet, når vi sender invitationen.
    • [Name] Kundens navn eller “Kunde”, hvis navnet er ukendt
    • [Link] Linket
    • [DomainName] Websitets navn
    • [Order] Ordrenummeret
    • [UnsubscribeLink] Det obligatoriske afmeldelseslink
    • [Stars] Trustpilots stjerneelement.
  2. Klik på Gem skabelon, når du har foretaget dine ændringer. Du er nu klar til at sende dine invitationer eller sende en testinvitation til din egen mail adresse.

Sådan vil dine kunder se e-mailen:

Du kan finde din brugerdefinerede skabelon ved at klikke på Vælg skabelon. Du kan til enhver tid redigere i din skabelon.