Sådan opretter og skræddersyer du dine invitationer

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Har du ikke adgang til denne funktion? Opgradér nu

Sådan redigerer du en invitationsskabelon

Hvis du gerne vil have dine invitationer til at matche din virksomheds branding, kan du skræddersy vores optimerede invitationsskabelon, så den passer til dine behov.

Målet med at sende invitationer ud er at få dine kunder til at reagere på dem. Derfor kan du bruge vores eksisterende invitationsskabeloner til at skræddersy dine egne invitationer, hvis du har Pro- eller Enterprise-pakken. Du skal bare oprette en kopi af en eksisterende Trustpilot-skabelon og tilpasse den.

Selvom du ikke har Pro- eller Enterprise-pakken, kan du stadig bruge vores optimerede skabeloner til at sende invitationer. Vi videreudvikler skabelonerne løbende for at sikre, at du opnår den højest mulige konverteringsrate.

Sådan kopierer du en eksisterende skabelon

For at oprette en skræddersyet invitation skal du først lave en kopi af en eksisterende skabelon:

1. Log ind på din virksomhedskonto, klik på Få anmeldelser og derefter på fanen Skabelon-editor.
  2. Klik på Vælg skabelon, og vælg et sprog fra rullemenuen under Trustpilots optimerede skabeloner. Vælg derefter en skabelon fra listen, og klik på Vælg denne skabelon.
    • Til serviceanmeldelser skal du bruge en serviceanmeldelsesskabelon.
    • Til produktanmeldelser skal du bruge en produktanmeldelsesskabelon.
  3. Klik på Redigér skabelon. Omdøb skabelonen i vinduet Gem skabelon som, og afslut ved at klikke på Gem.

Sådan redigerer du skabelonen

Når du har gemt en kopi af skabelonen, kan du begynde at opfylde dine ønsker.

• Redigér teksten i teksteditoren, og formatér den ved hjælp af værktøjslinjen. Teksteditoren ligner almindelige tekstbehandlingsprogrammer, så du nemt kan tilpasse teksten til dine behov.
  • Du kan også tilføje dit virksomhedslogo til skabelonen ved at følge instruktionerne i denne video:

Pladsholdere

En pladsholder er et stykke tekst, som Trustpilots invitationssystem erstatter med tilsvarende data, såsom en kundes navn eller dit websites domænenavn.

Nedenfor finder du en oversigt over de pladsholdere, du kan bruge i dine invitationer, samt de oplysninger, der bliver indsat i stedet, når beskeden sendes. Sørg for, at pladsholderne gengives præcist som vist her, da den mindste ændring betyder, at de ikke vil fungere korrekt.

Pladsholder Beskrivelse Serviceanmeldelsesskabelon Produktanmeldelsesskabelon
[Name] Kundens navn eller ”kunde”, hvis det er ukendt
[Link] Linket til serviceanmeldelsesformularen
[Stars] Trustpilots stjernebedømmelseselement til serviceanmeldelser
[Products] Billede, navn og en anmeldelsesknap for alle produkterne i ordren
[DomainName] Virksomhedens domænenavn
[Order] Referencenummeret
[UnsubscribeLink] Det obligatoriske afmeldingslink

Tip: [Stars]-pladsholderen indsætter en CTA-knap (call to action) i invitationen. Ifølge vores tests er det en yderst effektiv måde at opmuntre folk til at skrive en anmeldelse på. Når en bruger klikker på en stjerne, åbnes anmeldelsesformularen og udfyldes med den valgte stjernebedømmelse, så brugeren kan udfylde formularen med det samme.

Ofte stillede spørgsmål om invitationer

Kan jeg teste min invitationsskabelon, inden jeg bruger den?

Ja, du kan teste din invitation, når du har foretaget og gemt de ønskede ændringer.

• Klik på Send test-mail til (din e-mailadresse) for at teste din invitation.

Du vil modtage en test-invitation fra den e-mailadresse, du angav som din afsendermailadresse, da du opsatte dine invitationer. Du kan teste alle links i e-mailen, deriblandt anmeldelseslinket.

Hvis du er tilfreds med invitationen, skal du klikke på Gem skabelon på din virksomhedskonto.

Hvordan ser den endelige invitation ud?

Hvis du vil vide, hvordan den endelige invitation ser ud, kan du se et eksempel.

• Klik på Se eksempel på e-mailen nedenunder skabelon-editoren.

Kan jeg ændre min skræddersyede skabelon, efter jeg har gemt den?

Ja, du kan altid finde og ændre din skræddersyede skabelon. Du skal blot logge ind på din virksomhedskonto, klikke på Skabelon-editor og derefter på Vælg skabelon. Vælg din skræddersyede skabelon, foretag dine ændringer, og gem den.

Bemærk: Når du foretager ændringer ved en skabelon, afspejles de i endnu ikke sendte invitationer, deriblandt dem, der er I kø til levering i Invitationshistorikken.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.