Sådan redigerer du en invitationsskabelon

Denne funktion er en del af Enhance-tilkøbet.

Få tilkøbet

Trustpilot giver dig mulighed for at tilpasse vores optimerede invitationsskabeloner, så de passer til dine behov. Med vores skabelon-editor kan du nemt skræddersy dine invitationer med din virksomheds logo og branding.

I denne artikel får du trinvise instruktioner i at redigere din invitationsskabelon samt et overblik over skabelon-editorens funktioner.

Bemærk: Trustpilot yder ikke hjælp til at oprette og redigere brugerdefinerede skabeloner.

Sådan kopierer du en eksisterende skabelon

For at oprette en skræddersyet invitation skal du først lave en kopi af en eksisterende skabelon:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Skabelon-editor. Klik på knappen Vælg skabelon.
  2. Find det ønskede sprog fra rullemenuen under Trustpilots optimerede skabeloner, og vælg en af de tre skabeloner fra listen:
    • "For non-purchase experiences“ – til oplevelser, der ikke knytter sig til et køb
    • "For purchase experiences (Best in test)" – til købsoplevelser
    • "Optimized for product reviews" – optimeret til produktanmeldelser
  3. Klik herefter på Vælg denne skabelon.
  4. Klik på knappen Redigér skabelon i øverste højre hjørne. Acceptér Trustpilots vilkår og betingelser, navngiv din skabelon, vælg Skabelontype og klik på Gem.

Sådan redigerer du skabelonen

Når du har gemt en kopi af skabelonen, kan du begynde at opfylde dine ønsker. Redigér teksten i teksteditoren, og formatér den ved hjælp af værktøjslinjen.

Du kan også tilføje dit virksomhedslogo til skabelonen ved at følge instruktionerne i denne video:

1. Klik dér, hvor du ønsker at placere dit logo, i feltet Indhold. Klik derefter på billedikonet, indsæt dit logos URL, og klik på OK.
  2. Vælg Gem skabelon.

Pladsholdere

En pladsholder er et stykke tekst, som Trustpilots invitationssystem erstatter med tilsvarende data. Nedenfor finder du en oversigt over de pladsholdere, du kan bruge i dine invitationer og emnefelter. Sørg for, at pladsholderne gengives præcist som vist her, da den mindste ændring betyder, at de ikke vil fungere korrekt.

Pladsholder Beskrivelse Serviceanmeldelsesskabelon Produktanmeldelsesskabelon
[Name] Kundens navn eller ”kunde”, hvis det er ukendt
[Link] Linket til serviceanmeldelsesformularen
[Stars] Trustpilots stjernebedømmelseselement til serviceanmeldelser
[Products] Billede, navn og en anmeldelsesknap for alle produkterne i ordren
[DomainName] Virksomhedens domænenavn
[Order] Referencenummeret
[UnsubscribeLink] Det obligatoriske afmeldingslink

Sådan inkluderer du et afmeldingslink

Du er juridisk forpligtet til at inkludere et afmeldingslink i din invitationsskabelon. Derfor indeholder alle skabeloner i skabelon-biblioteket allerede et afmeldingslink. Hvis du benytter en brugertilpasset skabelon, skal du tilføje linket manuelt ved at inkludere pladsholderen [UnsubscribeLink] i sidefoden i din HTML-kildekode.

Følgende er eksempler på, hvordan du kan inkludere dit afmeldingslink i din HTML-kode:

<p>Hvis du ikke ønsker at modtage invitationer til at anmelde virksomheder på Trustpilot, skal du blot klikke på <a href="[UnsubscribeLink]" target="_blank" rel="noopener">afmeld.</a></p>
<p><a href="[UnsubscribeLink]" target="_blank" rel="noopener">Afmeld dig</a> alle invitationer fra Trustpilot.</p>

Se eksempel på din skabelon

Du kan se en forhåndsvisning af dine skabeloner, inden du sender dem ud til dine kunder.

I Skabelon-editoren finder du to knapper i nederste venstre hjørne: Klik på Send test-mail til (din e-mailadresse) for at sende en testinvitation til dig selv, eller vælg Se eksempel på e-mailen for at generere en forhåndsvisning af din besked i et pop op-vindue.