Notifikation om nye anmeldelser

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Opgradér nu

Du kan indstille dine notifikationer til at give besked, når du får en ny anmeldelse, eller hvis en gammel anmeldelse bliver opdateret, så du kan svare dine kunder hurtigst muligt.

Sådan indstiller du dine notifikationer:

1. Log ind på din virksomhedskonto på Trustpilot.
  2. Før markøren over dit navn, og vælg Mine e-mailnotifikationer i rullemenuen.

1. Du kan vælge mellem flere forskellige notifikationer. Vælg de notifikationer, der er mest relevante for dig, og klik derefter på Gem ændringer.