Notifikation om nye anmeldelser

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Opgradér nu

Du kan indstille dine notifikationer til at give besked, når du får en ny anmeldelse, eller hvis en gammel anmeldelse bliver opdateret, så du kan svare dine kunder hurtigst muligt.

Sådan indstiller du dine notifikationer:

1. Log ind på din virksomhedskonto på Trustpilot.
  2. Før markøren over dit navn, og vælg Mine e-mailnotifikationer i rullemenuen.

1. Du kan vælge mellem flere forskellige notifikationer. Vælg de notifikationer, der er mest relevante for dig, og klik derefter på Gem ændringer.

Send kopier af notifikationer til andre

Du kan sende kopier af alle anmeldelsesnotifikationer til en ekstern e-mailadresse. Det kan være nyttigt, hvis eksempelvis en PR- eller kommunikationsmanager uden adgang til din virksomhedskonto skal holde sig ajour med de anmeldelser, du modtager.

Sådan sender du kopier af anmeldelsesnotifikationer til en ekstern e-mailadresse:

• Indtast en e-mailadresse i adressefeltet i sektionen Send en e-mail til dine kollegaer om nye anmeldelser under Mine e-mailnotifikationer, og klik på Tilføj e-mailadresse.

Hvis du vil fjerne en modtager, skal du klikke på papirkurv-ikonet til venstre for vedkommendes e-mailadresse.

Husk, at alle modtagere på listen vil få en kopi af samtlige notifikationer.

Bemærk: Virksomhedsbrugere kan selv indstille deres notifikationer, så det er ikke nødvendigt at sende dem kopier. Bemærk også, at du muligvis skal opgradere din pakke for at få adgang til denne funktion.