Notification om nye anmeldelser

For at sikre at du hurtigt og effektivt kan besvare dine kunders anmeldelser, kan du redigere indstillingerne for, hvornår du vil have en notifikation om nye anmeldelser, eller hvis en gammel anmeldelse er blevet opdateret.

For at redigere dine indstillinger for notifikationer skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Virksomhedskonto.
  2. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg Notifikationer.
  3. Du har flere valgmuligheder for hvilke notifikationer, du ønsker at modtage. Vælg de notifikationer, der er mest relevante for dig, og klik Gem ændringer.

E-mailnotifikationer til andre

Hvis du ønsker at andre i din virksomhed også modtager notifikationer, kan du sætte flere e-mailadresser op til at modtage en kopi af dine notifikationer.

Dette er særligt brugbart, hvis du har flere medarbejdere, der besvarer dine kunders anmeldelser.

Du kan også slette en e-mail ved at klikke på skraldespanden.

Vær opmærksom på at den e-mailadresse, du bruger til at logge ind med på din virksomhedsprofil, automatisk modtager notifikationer om nye anmeldelser.