Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan virker Automatisk Feedback Service? Følg

Når du forbinder din webshop med Trustpilot, har du mulighed for automatisk at sende invitationer til dine kunder hver gang, de har gennemført en ordre. Dette gør, at du modtager flere anmeldelser, får en større indsigt i dine kunders mening og derfor en forbedret kundetilfredshed.

Automatisk Feedback Service i korte træk

Når en kunde gennemfører en ordre på din hjemmeside, sender du en ordrebekræftelse til kunden og en kopi til Trustpilots Automatiske Feedback Service.

Efter et antal dage sender vores Automatiske Feedback Service en e-mail til dine kunder og inviterer dem til at skrive en anmeldelse af deres oplevelse af at handle med din virksomhed. Du bestemmer selv, hvor mange dage, der skal gå, før dine kunder modtager en invitation. Som standard er antallet af dage sat til 7 dage.

Læs denne artikel: Automatisk Feedback Service og Invitationsindstillinger for mere information om at opsætte Automatisk Feedback Service.