Inkludér 'Afmeld' i invitationsskabeloner

Bemærk, at der er flere juridiske krav, der skal tages i betragtning, når man udarbejder e-mailskabeloner. Kravene er for det meste relateret til overholdelse af CAN SPAM-loven. Nærmere bestemt skal du inkludere et afmeldelses-link i din skabelon, hvilket er grunden til, at alle dem, der findes i skabelon-biblioteket allerede har et afmeldelses-link. Hvis du bruger AFS-skabeloner, vil du være nødt til at indsætte linket manuelt, da dette vil gøre det muligt for slutbrugere at afmelde Trustpilots anmeldelsesinvitations-emails.

Ofte stillede spørgsmål:

Åbn alle

Hvordan inkluderer jeg afmeld i min personligt tilpassede skabelon?

Klik på "Source" i skabelonen. Når du ser HTML-koden, skal du kopiere et af eksemplerne nedenfor ind i den for at inkludere afmeldelses-linket.

Placer [UnsubscribeLink] pladsholderen i din tilpassede skabelon. Der er forskel på store og små bogstaver.

Følgende er et par eksempler på, hvordan man kan indarbejde afmeldelses-tekst i HTML:

• Eksempel 1: <p>Hvis du ikke ønsker at modtage disse anmeldelsesinvitationer fra Trustpilot i fremtiden, venligst <a href="[UnsubscribeLink]" target="_blank">afmeld.</a></p>
  • Eksempel 2: <p><a href="[UnsubscribeLink]" target="_blank">Afmeld</a> alle Trustpilot invitationer.</p>

Hvad sker der, når en bruger klikker på afmeld?

Når en bruger klikker på afmeld, vil han/hun fremover ikke modtage nogen e-mails fra Trustpilot, uanset domæne. For eksempel sender ”domæne.com” en anmeldelsesinvitation til en bruger via Trustpilot, og brugeren klikker så på afmeldelses-linket. Derefter sender ”andetdomæne.com” en anmeldelsesinvitation til samme bruger via Trustpilot. Invitationen fra ”andetdomæne.com” bliver ikke leveret til brugeren, da han/hun tidligere har afmeldt denne service fra Trustpilot. Med andre ord er afmeld ikke på domæne-niveau, men derimod fra Trustpilot som helhed.

Hvordan afspejler statuskoder afmeld i invitationshistorikken?
  • Statuskode 22 (Ikke leveret – brugeren er blevet afmeldt): Invitationen kunne ikke leveres, da modtageren tidligere er blevet afmeldt - 22
  • Statuskode 29 (Leveret, men brugeren er afmeldt): Invitationen blev leveret, men brugeren er blevet afmeldt - 29
Behøver jeg at have afmeldelses-linket med i min personligt tilpassede skabelon hver gang, jeg skal foretage mindre ændringer?

Afmeld-linket forbliver altid i skabelonen. Men det er en god ide at tjekke, at afmeld-pladsholderen ikke er blevet slettet, mens du foretog ændringer i dokumentet.

Hvis en bruger klikker på afmeld i invitationen, vil brugeren så blive afmeldt alle Trustpilot-emails, som for eksempel notifikationer og nyhedsbreve?

Nej. Brugerne bliver kun afmeldt invitationsmails, de vil stadig være tilmeldt andre e-mails.

Hvorfor er det obligatorisk at have et afmeldelses-link i invitationerne?

Det er obligatorisk ifølge CAN SPAM-loven. Endnu vigtigere er, at ved at give brugerne muligheden for at afmelde, vil de få større tillid til dine services og dit brand-omdømme, og det vil resultere i færre spam-klager og en mere aktiv/engageret liste over modtagere.

Vil afmeldelses-linket reducere omsætningsraten?

Nej. Faktisk rapporterer mange brugere uønsket mail som spam, hvis de ikke kan finde afmeld-knappen, hvilket er langt mere skadeligt for dit brands omdømme. Derfor anbefaler vi at gøre afmeldelses-linket lige så tydeligt som “marker som spam”-knappen

Hvordan kan en kunde gen-tilmelde sig?

En kunde kan tilmelde sig Trustpilots invitationer på ny ved at kontakte Support. Support vil derefter fjerne dem fra afmeldelseslisten.

Hvad sker der, hvis min invitationsskabelon ikke indeholder afmeldelseslinket?

Når afmeld er obligatorisk, vil Trustpilot automatisk medtage et link til afmeldelsessiden nederst i alle invitationsemails, som ikke allerede har et. Den tilhørende tekst vil kun være på engelsk, så hvis du ønsker at bevare dine skabeloners udseende, råder vi dig til selv at tilføje afmeld-pladsholderen i alle dine brugerdefinerede skabeloner.