Include an Unsubscribe link in invitations

Sådan inkluderer du et afmeldingslink i dine invitationer

Du er juridisk forpligtet til at inkludere et afmeldingslink i din invitationsskabelon. Derfor indeholder alle skabeloner i skabelon-biblioteket allerede et afmeldingslink.

Dette er et af flere juridiske krav, der skal tages i betragtning, når man udarbejder e-mailskabeloner. Kravene er primært relateret til spam-lovgivning herunder CAN SPAM-loven i USA.

Hvordan inkluderer jeg et afmeldingslink i min brugertilpassede skabelon?

Klik på Kilde i skabelonen for at få vist HTML-koden. Kopiér et af eksemplerne nedenfor ind i koden for at inkludere afmeldingslinket.

Bemærk, at [UnsubscribeLink]-pladsholderen i din brugertilpassede skabelon skelner mellem store og små bogstaver.

Følgende er et par eksempler på, hvordan man kan inkludere et afmeldingslink i HTML:

• Eksempel 1: <p>Hvis du ikke længere ønsker at modtage anmeldelsesinvitationer fra Trustpilot, kan du <a href="[UnsubscribeLink]" target="_blank">afmelde dig.</a></p>
  • Eksempel 2: <p><a href="[UnsubscribeLink]" target="_blank">Afmeld dig</a> fra alle Trustpilot-invitationer.</p>

Hvad sker der, når en bruger klikker på afmeldingslinket?

Når en bruger klikker på afmeldingslinket, vil vedkommende ikke længere modtage invitationer sendt med Trustpilots invitationsservice – hverken fra dig eller fra andre virksomheder.

Eksempel: website1.dk sender en anmeldelsesinvitation til en bruger via Trustpilot, og brugeren klikker så på afmeldingslinket. Derefter sender website2.dk en anmeldelsesinvitation til samme bruger via Trustpilot. Invitationen fra website2.dk bliver ikke leveret til brugeren, da vedkommende tidligere har afmeldt denne service fra Trustpilot. Afmelding gælder altså ikke kun fra det enkelte website men derimod fra alle Trustpilot-invitationer.

Afmeldingskoder i invitationshistorikken

• Status Code 22 (Ikke leveret – brugeren har afmeldt sig): Invitationen kunne ikke leveres, da modtageren tidligere har afmeldt sig.
  • Statuskode 29 (Leveret, men brugeren har afmeldt sig): Invitationen blev leveret, men brugeren har afmeldt sig via invitationen.

Hvad sker der, hvis min invitationsskabelon ikke indeholder et afmeldingslink?

Det er obligatorisk at inkludere et afmeldingslink, så Trustpilot vil automatisk indsætte et link nederst i alle invitationsmails, som ikke allerede har et. Den tilhørende tekst vil kun være på engelsk, så hvis du ønsker at sikre dine skabeloners ensartethed, anbefaler vi, at du selv tilføjer afmeldingspladsholderen i alle dine brugerdefinerede skabeloner.