Kopiér og indsæt invitationer fra dit regneark

Kopier og indsæt fra et regneark: Det bedste sted at kopiere og sætte ind fra er et Microsoft Excel- eller Google-regneark. Men du kan også kopiere og indsætte fra andre dokumenter.

Faneblade, komma eller semikolon: Når du kopierer og sætter ind fra et regneark, bliver dataene automatisk adskilt af faner. Hvis du eksporterer dine data fra et andet sted, kan du vælge mellem faneblade, kommaer eller semikolon som separator.

Kolonner skal være i korrekt rækkefølge: For at kopiere og sætte ind fra et regneark skal du sikre dig, at kolonnerne står i den rigtige rækkefølge. Vi accepterer kun data i den følgende rækkefølge. Email i den første kolonne, derefter navn og til sidst referencenummer.