Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Specielle tegn i referencenumre Følg

Når du benytter modulet Inviter dine tidligere kunder, Automatisk Feedback Service eller Unikke links, skal du være opmærksom på, at der er nogle tegn, der ikke er tilladte i et referencenummer.

Her er en oversigt over hvilke tegn, der er tilladte, og hvilke, der ikke er.

Tilladt
! @ £ ¤ $ / - _ : ; ? \ | . , [] () {}
Ikke tilladt
# * + " % &
Hvis referencenummeret indeholder nogle af de ikke-tilladte tegn, som er nævnt ovenover, vil Invitationslinket melde serverfejl, når der klikkes på det.

Et anmeldelseslink, der ikke virker, vil se sådan ud:

Et anmeldelseslink der virker, vil se sådan ud: