Sådan tilføjer og fjerner du brugere fra din virksomhedskonto

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

If you're based in the USA, this feature is included in the Plus, Premium, Advanced, and Enterprise plans.

Nedenfor kan du læse, hvordan du tilføjer og fjerner brugere fra din virksomhedskonto på Trustpilot samt tildeler dem roller og rettigheder.

Det er enkelt at tilføje flere brugere til din virksomhedskonto på Trustpilot og administrere deres rettigheder, og i nogle virksomheder kan det være nyttigt, at flere personer har adgang til kontoen, så de forskellige opgaver kan blive fordelt. Du skal bare følge disse trin. 

Sådan tilføjer du en bruger:

  1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Virksomhedsindstillinger > Brugere, og klik på Invitér en ny virksomhedsbruger.
  2. Indtast den nye brugers e-mailadresse. Vælg det ønskede sprog i rullemenuen, tildel brugeren en rolle, og angiv, hvilke domæner/lokationer vedkommende kan tilgå. Afslut ved at klikke på Invitér virksomhedsbruger.
  3. Den nye bruger vil modtage en bekræftelsesmail, hvor vedkommende skal klikke på Opret din konto.
  4. Endelig skal brugeren indtaste sit ønskede password, acceptere Trustpilots vilkår og betingelser og klikke på Afslut opsætningen.

Sådan fjerner du en bruger

Du skal have administratorrettigheder OG adgang til alle domæner under den pågældende virksomhedskonto for at fjerne en bruger.

  1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Virksomhedsindstillinger > Brugere.
  2. Klik på brugerens navn og derefter på Fjern rettigheder nederst i feltet.
  3. Hvis du ikke har mulighed for at fjerne rettighederne under Domæner, skal du fjerne markeringerne for alle domæner og klikke på Opdatér.

Forrige Oversigt over brugerroller og -rettigheder

Related articles