Sådan tilføjer og fjerner du brugere fra din virksomhedskonto

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Opgradér nu

Det er enkelt at tilføje flere brugere til din virksomhedskonto på Trustpilot og administrere deres rettigheder, og i nogle virksomheder kan det være nyttigt, at flere personer har adgang til kontoen, så de forskellige opgaver kan blive fordelt.

I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer og fjerner brugere samt tildeler dem roller.

Sådan tilføjer du en bruger

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Brugere > og klik på Invitér en ny virksomhedsbruger.
  2. Angiv den nye brugers e-mailadresse i feltet Virksomhedsbrugerens e-mailadresse i dialogboksen Invitér en virksomhedsbruger til denne konto. Vælg det ønskede sprog i rullemenuen, tildel brugeren en rolle, og angiv, hvilke domæner/lokationer vedkommende kan tilgå. Afslut ved at klikke på Invitér virksomhedsbruger.
  3. Den nye bruger vil modtage en bekræftelsesmail, hvor vedkommende skal klikke på Opret din konto.
  4. Endelig skal brugeren indtaste sit ønskede password, acceptere Trustpilots vilkår og betingelser og klikke på Afslut opsætningen.

Sådan fjerner du en bruger

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Brugere.
  2. Klik på brugerens navn og derefter Fjern rettigheder forneden.

Bemærk: Du kan kun fjerne rettighederne, hvis du har adgang til alle domæner under den pågældende virksomhedskonto.

3. Hvis du ikke har mulighed for at fjerne rettighederne under Domæner, skal du fjerne markeringerne for alle domæner og klikke på Opdatér.

Forrige: Introduktion til brugerroller og -rettigheder