Sådan tilføjer du brugere til din Trustpilot virksomhedskonto

Tilgængelig for:

  • Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Har du ikke adgang til denne funktion? Opgradér nu

Du kan tilføje flere brugere til din virksomhedskonto, så dine kollegaer også får adgang til din virksomhedsprofil på Trustpilot.

I nogle virksomheder kan det være nyttigt, at flere personer har adgang til kontoen, så en person kan stå for at uploade kundedata, mens en anden besvarer anmeldelser. Og det er let at tilføje flere brugere til din konto.

Invitér en ny virksomhedsbruger

 
  1. Log ind på din virksomhedskonto, klik på dit navn i øverste højre hjørne, og vælg Brugeradministration i rullemenuen.
  2. Klik på Invitér en ny virksomhedsbruger på siden Brugeradministration.
  3. Angiv den nye brugers e-mailadresse i feltet Virksomhedsbrugerens e-mailadresse i dialogboksen Invitér en virksomhedsbruger til denne konto. Vælg det ønskede sprog i rullemenuen og derefter de domæner, brugeren skal have adgang til. Afslut ved at klikke på Invitér virksomhedsbruger.
  4. Den nye bruger vil modtage en bekræftelsesmail, hvor vedkommende skal klikke på Kom i gang.
  5. Brugeren skal angive en adgangskode i Adgangskode-feltet, acceptere Trustpilots vilkår og betingelser og til sidst klikke på Afslut opsætningen på siden Vælg adgangskode.

Sådan fjerner du en brugers adgang til din virksomhedskonto

 

For at fjerne en brugers adgang til din virksomhedskonto skal du:

  • Klikke på brugerens navn, fjerne markeringen ved siden af domænet under Domæner og til sidst klikke på Opdatér.

Bemærk: Alle brugere får fulde administratorrettigheder. Du kan ikke fjerne din egen adgang.