Hej, hvad kan vi hjælpe dig med?

På vores supportcenter finder du oplysninger om bl.a. Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe og produktanmeldelser samt hjælp til at redigere dine anmeldelser og ændre dine kontoindstillinger

Brugerstyring

Du har mulighed for at tilføje flere brugerkonti til det samme domæne.

Du kan tilgå Brugerstyring gennem din virksomhedskonto ved at klikke på Indstillinger og herefter Brugeradministration, som vist på billedet ovenfor.

Du kan invitere en ny bruger ved at klikke på Inviter ny bruger, og du kan slette en bruger ved at klikke på x.

Bemærk, at du ikke kan slette din egen bruger.

Kommentarer

0 kommentarer