Brugeradministration

Du har mulighed for at tilføje flere virksomhedsbrugere til det samme domæne. Brugeren, du inviterer, får adgang til den profil, du er logget ind på.

Hvis brugeren behøver adgang til mere end ét domæne, skal du gentage denne proces for hvert domæne, brugeren skal have adgang til.

Du finder fanen Brugeradministration via din virksomhedskonto under Virksomhedsprofil som vist ovenfor.

Du kan invitere en ny bruger ved at klikke på Inviter ny bruger. Hvis du vil slette en brugers adgang, skal du blot klikke på det røde x til højre for brugerens oplysninger.

Bemærk, at du ikke kan slette din egen adgang.