Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Brugerstyring Følg

Du har mulighed for at tilføje flere brugerkonti til det samme domæne.

Du kan tilgå Brugerstyring gennem din virksomhedskonto ved at klikke på Indstillinger og herefter Brugeradministration, som vist på billedet ovenfor.

Du kan invitere en ny bruger ved at klikke på Inviter ny bruger, og du kan slette en bruger ved at klikke på x.

Bemærk, at du ikke kan slette din egen bruger.