Overview

Overview viser dig dine anmeldelsers statistik fra de seneste 28 dage. Log ind på din virksomhedskonto og klik på Analytics i panelet til venstre for at få adgang til Overview-funktionen. Klik derefter på Overview øverst på siden.

Reviews collected: Viser det samlede antal anmeldelser, du har indsamlet de seneste 28 dage.

Reviews per day: Viser det gennemsnitlige antal anmeldelser, din virksomhed har indsamlet pr. dag de seneste 28 dage.

Current TrustScore: Viser din aktuelle TrustScore, som vises på din virksomheds profilside på Trustpilot.

Invitations sent: Viser det samlede antal invitationer sendt i de seneste 28 dage.

Source of reviews: Viser den procentvise fordeling af dine anmeldelser baseret på kilde, det vil sige anmeldelser indsamlet via invitation, organiske anmeldelser og anmeldelser indsamlet via unikke links.

Distribution of stars: Viser din procentvise fordeling af stjerner over de seneste 28 dage.

Company profile page impressions: Viser det samlede antal besøg på din virksomheds profilside fra forskellige kilder, f.eks. Trustpilots hjemmeside, TrustBoxes, Google-søgninger osv.

From Trustpilot: Viser, hvor mange gange din virksomheds profilside blev søgt og besøgt via Trustpilots hjemmeside.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til en time, før statistikkerne bliver opdateret, når du modtager anmeldelser og sender invitationer.