Oversigt over dine nøgletal

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Oversigten viser dine anmeldelser i tal for de seneste 28 dage. Du får værdifuld indsigt i, hvor dine anmeldelser kommer fra, hvor mange du har fået, og hvad din TrustScore er.

Du finder oversigten på din virksomhedskonto under Dine nøgletal > Oversigt.

Følgende oplysninger fremgår af oversigten:

Antal indsamlede anmeldelser – det samlede antal anmeldelser, du har indsamlet, de seneste 28 dage.

Antal anmeldelser pr. dag i gennemsnit – det gennemsnitlige antal anmeldelser, du har indsamlet pr. dag, i løbet af de seneste 28 dage.

Aktuel TrustScore – du finder den også på din virksomheds profilside på Trustpilot.

Antal sendte invitationer – det samlede antal invitationer, du har sendt, i løbet af de seneste 28 dage.

Anmeldelseskilde – viser, hvor stor en procentdel af dine anmeldelser der stammer fra eksempelvis automatiske invitationer, manuelle invitationer og organiske kilder.

Fordeling af stjerner – procentdelen af dine anmeldelser fordelt efter antal stjerner.

Antal besøg på offentlig profil – det antal gange, din virksomheds profilside blev besøgt, og hvor meget af trafikken der kom direkte fra Trustpilots website.

Bemærk: De seneste 28 dage inkluderer ikke den aktuelle dag.