Analytics-modulet: Overview

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Overview viser, hvordan dine anmeldelser har klaret sig de seneste 28 dage. Den giver dig værdifuld indsigt i kilderne bag dine anmeldelser, antallet af dem samt din TrustScore.

For at få adgang til Overview-funktionen skal du logge ind på din virksomhedskonto og klikke på Analytics. Klik derefter på Overview.

Overview viser dig:

Reviews collected – Det samlede antal anmeldelser du har indsamlet de seneste 28 dage.

Average reviews per day – Det gennemsnitlige antal anmeldelser din virksomhed har indsamlet pr. dag de seneste 28 dage.

Current TrustScore – Din aktuelle TrustScore. Du kan også finde den på din virksomheds Trustpilot-profilside.

Invitations sent – Det samlede antal invitationer du har sendt de seneste 28 dage.

Source of reviews – Den procentvise fordeling af dine anmeldelser baseret på deres kilde, herunder automatiske invitationer, manuelle invitationer og organiske anmeldelser.

Distribution of stars – Den procentvise fordeling af dine anmeldelser på de forskellige antal stjerner.

Company profile page impressions – Det samlede antal besøg på din virksomheds profilside fra forskellige kilder, f.eks. Trustpilots hjemmeside, TrustBoxe eller Google-søgninger.

From Trustpilot – Det antal gange din virksomheds profilside blev søgt på og besøgt via Trustpilots hjemmeside.

Bemærk: Der kan gå op til en time, før statistikkerne bliver opdateret, når du har modtaget anmeldelser eller sendt invitationer.

Bemærk: Analytics overview-siden viser data fra de seneste 28 dage. Dette inkluderer ikke data fra i dag.