Vis anmeldelser på Facebook med Trustpilots Facebook-fane

Med Trustpilots app til Facebook-sider kan du vise op til 50 af dine seneste anmeldelser på en separat fane på din virksomheds Facebook-side. App'en linker til din virksomheds Trustpilot-side, så forbrugerne kan læse alle dine anmeldelser.

Hvordan tilføjer jeg app'en til min Facebook-side?

Bemærk: Facebooks faner er kun tilgængelige for sider, der har mere end 2.000 følgere. Du skal være logget ind på Facebook som administrator.

1. Log ind på din virksomhedskonto > Integrationer > Facebook-fane.
  2. Klik på Hent app'en.
  3. Tilføj din Facebook-sides ID, og angiv dine indstillinger (Trin 1).
  4. Tilføj Trustpilot Reviews-fanen til din Facebook-side (Trin 2).

Bemærk: Du vil se et pop op-vindue, hvor du skal bekræfte, at vi må tilføje app'en til din Facebook-side. Hvis du har installeret en pop op-blokering, skal du deaktivere den for at fortsætte.

Det kan dog være vildledende for dine kunder, hvis du filtrerer dine anmeldelser. Vi anbefaler dig at vise alle dine anmeldelser, så dine kunder får et retvisende indtryk af din virksomhed. Med negative anmeldelser viser du, at din virksomhed ikke har noget at skjule, og at du værdsætter al feedback. Læs mere om, hvordan negative anmeldelser kan forvandles til positive kundeoplevelser.

Hvordan finder jeg ID'et for min Facebook-side?

1. Log ind på Facebook.
  2. Gå til den Facebook-side, hvor du vil tilføje Trustpilot-app'en (du skal have administratorrettigheder).
  3. Klik på Om.
  4. Du kan finde din Facebook-sides ID nederst på siden.

Hvordan vil min Facebook-side se ud?

Med denne app kan du vise dine seneste Trustpilot-anmeldelser på din virksomheds Facebook-side.

Når du har installeret den, vises Trustpilot Reviews-siden i sin egen fane i menuen til venstre på din Facebook-side.

Bemærk, at Facebooks platform ikke understøtter fane-apps på mobile enheder. Din Trustpilot Reviews-fane vises derfor ikke på mobile enheder.