Trustpilots Facebook-fane

Denne funktion er en del af Convert-tilkøbet.

Få tilkøbet

Trustpilots Facebook-fane linker din virksomheds profilside på Trustpilot til din virksomheds Facebook-side, hvor din TrustScore, stjernebedømmelse og op til 50 af dine seneste anmeldelser bliver vist. Læs med her, og find ud af, hvordan du installerer og administrerer den.

Bemærk: Du skal have administratorrettigheder til din virksomheds Facebook-side samt mere end 2.000 likes for at installere fanen. Facebooks platform understøtter desværre ikke denne funktion på mobile enheder.

Installér fanen

1. Log ind på din Facebook-konto, og gå ind på din virksomheds Facebook-side. Klik derefter på Om.

1. Kopiér din Facebook-sides ID.

1. Gå ind på din Trustpilot virksomhedskonto, og vælg Vis dine anmeldelser > Sociale medier > Facebook-side.

1. Indsæt din Facebook-sides ID i feltet under Opsæt din anmeldelsesfane.

1. Brug rullemenuerne til at vælge sprog for fanen og antallet af anmeldelser, du vil vise. Og vælg derefter, hvilke stjernebedømmelser anmeldelserne skal have.

1. Klik på Gem. Derefter vises en bekræftelsesmeddelelse øverst på siden.

Bemærk: Du skal muligvis bekræfte, at du vil forbinde Trustpilot med Facebook. Hvis du har installeret en pop op-blokering, skal du deaktivere den for at fortsætte.

Administrér fanen

Når du har fulgt ovenstående trin og installeret fanen, er "Trustpilot Reviews"-fanen tilgængelig på din virksomheds Facebook-side. Du kan sagtens flytte fanen, hvis den vil være mere fremtrædende et andet sted på din Facebook-side.

Flyt fanen

1. Gå ind på din virksomheds Facebook-konto, og vælg Indstillinger > Skabeloner og faner.

1. Træk fanen hen til det ønskede sted under Faner.

1. Tjek, om fanen er blevet placeret korrekt.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.