Tilføj Trustpilots Facebook-app

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Har du ikke adgang til denne funktion? Opgradér nu

Med Trustpilots app til Facebook-sider kan du vise op til 50 af dine seneste anmeldelser i en separat fane på din virksomheds Facebook-side. Appen linker til din virksomheds profilside på Trustpilot, så forbrugere kan læse alle dine anmeldelser.

Hvis din Facebook-side har mere end 2000 likes, kan du tilføje Trustpilots anmeldelsesfane og vise din TrustScore, dine stjerner og op til 50 udvalgte anmeldelser.

Bemærk: Du skal have administratorrettigheder til din Facebook-konto for at tilføje appen.

Sådan tilføjer du appen til din Facebook-side

1. Log ind på din virksomheds Facebook-konto, og klik på Om i menuen til venstre på din virksomhedsside.
  2. Kopiér din Facebook-sides ID, som du finder nederst på siden.
  3. Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Vis dine anmeldelser > Sociale medier > Facebook-fane.
  4. Indsæt din Facebook-sides ID i det første tekstfelt under Opsæt din anmeldelsesfane.
  5. Vælg først antallet af anmeldelser, du vil vise, fra rullemenuen og derefter den bedømmelse, de viste anmeldelser skal have.
  6. Vælg sprog for din Facebook-fane fra rullemenuen, og klik på Gem.
  7. Klik på Tilføj fanen til din Facebook-side.

Bemærk: Du skal bekræfte, om du ønsker at tilføje Trustpilot-fanen til din Facebook-side. Hvis du har installeret en pop op-blokering, skal du deaktivere den for at fortsætte.

Sådan! Du kan nu se Trustpilots anmeldelsesfane (Trustpilot Reviews) i menuen til venstre på din Facebook-side.

Bemærk: Facebooks platform understøtter desværre ikke fane-apps på mobile enheder.

Flyt Trustpilot-fanen på din Facebook-side

Nu, hvor du har tilføjet Trustpilot-fanen, kan du vise dine anmeldelser på et mere fremtrædende sted på din Facebook-side. Sådan gør du:

1. Åbn Facebook, og klik på Indstillinger i den hvide menulinje.
  2. Klik på Skabeloner og faner i menuen til venstre.
  3. Scroll ned til Trustpilot Reviews, og træk fanen hen til det ønskede sted.
  4. Klik på Side i øverste venstre hjørne af skærmen for at komme tilbage til din Facebook-side, hvor du nu kan se, hvor du har placeret fanen Trustpilot Reviews.