Få anmeldelser på Facebook med Facebook-fanen

Med Trustpilots app til Facebook-sider kan du vise op til 50 af dine seneste anmeldelser i en separat fane på din virksomheds Facebook-side. Nedenfor kan du se, hvad appen indeholder, og hvordan den tilføjes til din Facebook-side.

Med denne app kan du vise dine seneste Trustpilot-anmeldelser på en separat fane på din virksomheds Facebook-side.

Hvordan tilføjer jeg app'en til min Facebook-side?

1. Log ind på din virksomhedskonto på Trustpilot
  2. Klik på Integrationer
  3. Klik på Hent app'en under Facebook-fanen
  4. Tilføj dit ID – Angiv, hvor mange anmeldelser du vil have vist, og hvor mange stjerner de skal have, og klik på Gem indstillinger
  5. Klik på Tilføj "Trustpilot Reviews" til din Facebook-side for at færdiggøre opsætningen. Derefter vises et pop op-vindue, hvor du skal bekræfte, at vi kan tilføje app'en til din Facebook-side. Hvis du har aktiveret en pop op-blokering i din browser, skal du muligvis deaktivere den for at fortsætte.

Bemærk: For at kunne tilføje Trustpilot-app'en til en Facebook-side skal du være logget ind på en Facebook-brugerkonto som administrator.

Bemærk: Det kan være vildledende for dine kunder, hvis du filtrerer dine anmeldelser. Vi anbefaler dig at vise alle dine anmeldelser, så dine kunder får et retvisende indtryk af din virksomhed. Med negative anmeldelser viser du, at din virksomhed ikke har noget at skjule, og at du værdsætter al feedback. Læs mere om, hvordan negative anmeldelser kan forvandles til positive kundeoplevelser.

Hvordan finder jeg ID'et for min Facebook-side?

1. Log ind som administrator på den Facebook-side, hvor du vil tilføje Trustpilot-app'en
  2. Gå til din Facebook-side
  3. Klik på Om
  4. Du kan finde ID'et for din Facebook-side nederst på siden

Hvordan vil min Facebook-side se ud?

Med denne app kan du vise dine seneste Trustpilot-anmeldelser på din virksomheds Facebook-side.

Når du har installeret den, vises Trustpilot Reviews-app'en i menuen til venstre på din Facebook-side.

Programmet gør det muligt for dig at vise op til 50 af dine seneste anmeldelser på Trustpilot. Det linker også til din Trustpilot-profilside i et nyt vindue, hvor dine kunder kan læse alle dine anmeldelser og skrive en ny anmeldelse.

Bemærk, at app'en til Facebook-siden ikke er understøttet af Facebooks platform på mobile enheder. Derfor vises fanen Trustpilot Reviews ikke på mobile enheder.