Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Automatisk Feedback Service og Invitationsindstillinger Følg

Vær opmærksom på, at denne vejledning kun gælder, hvis du endnu ikke har opgraderet til AFS 2.0. Klik her for at læse vores guide til AFS 2.0.

Automatisk Feedback Service 2.0 er en smartere og langt bedre måde at integrere Trustpilot i din internetbutik. AFS 2.0 kan hjælpe dig med at øge svarprocenten på dine invitationer, på flere måder. For det første kan du tilføje Trustpilots interaktive stjerner i dine invitationsskabeloner. Ved at tilføje disse interaktive stjerner til din skabelon kan du øge din nuværende konverteringsrate med op til 61%! Desuden kan du nu optimere din konverteringsrate ved at angive det tidspunkt, du vil sende dine invitationer på. En yderligere fordel ved AFS 2.0 er pre-tagging. Du kan for eksempel pre-tagge dine anmeldelser og indsamlingsdata med tags, der angiver by, leveringsmetoder, salgsperson og lignende og på den måde få indsigt i din forretning, hvilket kan hjælpe dig med at træffe smartere forretningsbeslutninger. Endelig kan du med AFS 2.0 inkludere de produkter, dine kunder har købt, så de kan skrive en anmeldelse af både din service og produkterne via den samme invitation. Klik her for at opgradere nu, eller kontakt vores Support Team eller din Account Manager for at skifte i dag.

Før du begynder at bruge vores Automatisk Feedback Service, skal du først konfigurere en række indstillinger på din virksomhedskonto.

Automatisk Feedback Service

• Gå til Invitationer i menuen til venstre.
  • Vælg fanen Automatisk Feedback Service.

I denne sektion, finder du din unikke AFS-e-mailadresse. Opsæt din webbutik eller dit mailsystem til automatisk at sende en kopi af dine ordrebekræftelser til denne adresse som BCC.

Vigtigt! Indsæt aldrig din AFS-emailadresse i "CC" eller "til"-feltet når du sender e-mails til dine kunder, da den er fortrolig, og dine kunder ikke må se den.

Se vores forskellige implementeringsguides for mere hjælp til at opsætte din webshop. Hvis du ikke kan finde den guide, du leder efter, kan du læse vores standard opsætningsguide.

Afsenderinformation

For at sikre at ingen af dine invitationer bliver betragtet som spam af modtageren, er det vigtigt, at du opsætter din Afsenderinformation. Se venligst vores vejledning her: Afsenderinformation.

Yderligere domæner

Hvis du vil sende e-mails fra andre domæner, kan du tilføje dem til din whitelist eller vælge Tillad alle domæner at sende udløseremails.

Du kan også tilføje subdomæner som for eksempel noreply.domain.com og Gmail.

Når du har konfigureret dine indstillinger, er du klar til at tilpasse din e-mailskabelon.

Afslut ved at klikke på Gem.

Invitationsfrekvens

Trustpilot annullerer automatisk invitationer til kunder, der tidligere har anmeldt din virksomhed, eller hvis vi allerede har sendt en invitation til det samme referencenummer. Trustpilot giver dig også mulighed for at sætte en grænse for, hvor ofte tilbagevendende kunder modtager invitationer.

Ved at aktivere funktionen for invitationspåmindelser sikrer du, at de kunder, der ikke skrev en anmeldelse efter den første e-mailinvitation, modtager en påmindelse. Det er også muligt at indstille en forsinkelse for invitationspåmindelsen.

• Gå til Invitationer.
  • Vælg fanen Hvor ofte vil du sende anmeldelser?
  • Vælg den relevante indstilling.
  • Afslut ved at klikke på Gem.