Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Afsenderinformation

Når du bruger vores Automatisk Feedback Service- eller Inviter kunder-modul, skal du konfigurere din afsenderinformation. Dette vil sikre, at din invitations-emails ender i dine kunders indbakke og ikke i deres spam-bakke.

Afsendernavn

Afsendernavn er det navn, de fleste e-mailklienter viser som afsender på e-mailen i modtagerens indbakke. Vi anbefaler, at du bruger din virksomheds navn.

Svar-til-email

Svar-til-email er den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer dig (f.eks. info@yourwebsite.com). Du bør bruge en e-mailadresse, som du selv eller en anden i din virksomhed tjekker regelmæssigt. Vi bruger som standard din login-email som svar-til-email, men du kan også indstille en anden svar-til-email ved at klikke på Tilføj en anden svar til-email.

Afsender-email

1. Send fra Trustpilots standard afsender-email: noreply.invitations@trustpilotmail.com.

Vi anbefaler, at du bruger Trustpilots standard afsender-email for at sikre, at dine invitationer når frem til dine kunders indbakker. Vi kan ikke garantere en høj leveringsrate, hvis du vælger at bruge en anden e-mail.

2. Send fra dit eget e-maildomæne.

Hvis du vælger at bruge dit eget domæne til at sende e-mails fra, sender Trustpilot invitationerne ud på vegne af din e-mailadresse. For at sikre, at invitationerne bliver leveret, skal du sætte din SPF record op, så den tillader, at Trustpilot sender e-mails på vegne af dit domæne.

En SPF record fungerer som en gatekeeper og viser modtageres mailserver hvilke tredjepartsdomæner, der har tilladelse til at sende e-mails på vegne af dit domæne.
Hvis ikke du har en SPF record på din mailserver, risikerer du, at dine invitationer ender i modtagernes spam-bakke. Hvis du har en SPF record på din mailserver, men Trustpilot ikke er en del af den, vil invitationerne ikke blive sendt. For mere information om opsætning af din SPF record kan du læse denne artikel.