Sådan vælger og ansøger du om passende kategorier

Brug Trustpilots kategorier til at sammenligne din virksomhed med andre lignende virksomheder. Du kan vælge og anmode om kategorier via din virksomhedskonto.

Terminologi

• Hovedkategori: En overordnet kategori, der fungerer som paraplybegreb for mere specifikke underkategorier, f.eks. "Tøj & mode" eller "Elektronik".
  • Underkategori: En specifik kategori, der hører under en af hovedkategorierne, f.eks. "Sportstøj" under hovedkategorien "Tøj & mode" eller "Mobiltilbehør" under "Elektronik".
  • Primær kategori: Den kategori, du vælger som dit primære forretningsområde.
  • Ekstra kategorier: Du kan vælge op til fem andre forretningsområder. Hvert domæne kan altså have seks kategorier i alt – en primær og fem sekundære.

Sådan anmoder du om kategorier på Trustpilot

Virksomheder der bruger Trustpilot – uanset om de har en betalt eller gratis pakke – kan vælge én primær kategori og anmode om op til fem ekstra kategorier. Bemærk, at det gælder pr. domæne.

Log ind på din virksomhedskonto, og vælg Virksomhedsprofil i venstre side.

1. Klik på fanen Kategorier foroven.
  2. Vælg en kategori fra enten hoved- eller underkategorierne.
  3. Vælg én kategori ad gangen. Klik på Gem kategori for at færdiggøre dit valg. Første gang du anmoder om en kategori, vil du blive bedt om at bekræfte valget.
  4. Du kan gentage processen for at tilføje op til seks kategorier i alt.
  5. Vælg en kategori som din primære kategori.
  6. Fremskynd processen ved at beskrive, hvorfor din virksomhed passer ind i disse kategorier. Tilføj et link til din virksomheds vigtigste produkter/services, eller beskriv dem kort, så vores compliance-team kan behandle din anmodning hurtigst muligt.
  7. Klik på Send anmodning, når du er færdig med at vælge kategorier. Din kategorianmodning sendes nu til godkendelse hos vores compliance-team.
  8. Godkendte kategorier vises under Dine nuværende kategorier. Når din anmodning er blevet godkendt, kan der gå op til to hverdage, før dit domæne kan ses på Trustpilots kategoriside.

Tips til valg af kategorier

• Tænk over hvilke kategorier, der bedst beskriver din virksomheds forretningsområde/branche.
  • Tænk over hvilke kategorier, der dækker de produkter og services, som udgør din virksomheds primære indtjeningskilde.

Det kigger vi efter, når vi behandler din anmodning

• Er der en sektion på dit website, der viser, at du sælger produkter/services, der er relevante i forhold til de pågældende kategorier?
  • Passer din anmodning til Trustpilots definitioner af de kategorier, vi har?
  • Lader det til at være i overensstemmelse med branchekoderne fra en offentlig erhvervsdatabase (såsom virk.dk)?

Hvornår kan din anmodning blive godkendt?

• Hvis det tydeligt fremgår på dit website, at du sælger produkter/services, der er relevante for de kategorier, du har anmodet om.
  • Hvis din branchekode fra en offentlig erhvervsdatabase (såsom virk.dk) er relevant for de kategorier, du har anmodet om.

Hvornår kan din anmodning blive afvist?

• Hvis du ikke har givet os et link til en aktiv del af dit website, som viser, at din virksomhed sælger produkter/services, der er relevante for de kategorier, du har anmodet om. Bemærk, at hvis dit website er under vedligeholdelse eller ikke er aktivt endnu, kan vi ikke bekræfte, om du sælger produkter/services, der er relevante for de kategorier, du har anmodet om.
  • Hvis din branchekode ifølge en offentlig erhvervsdatabase (såsom virk.dk) ikke er relevant for de kategorier, du har anmodet om.
  • Hvis du allerede har fået godkendt seks kategorier og har anmodet om flere. Virksomheder kan højst tilføje seks kategorier for hvert domæne. Hvis du ønsker at ændre dine kategorier, skal du slette nogle af de nuværende, før du kan anmode om nye.

Sådan anmoder du om flere kategorier

1. Følg ovenstående guide: Sådan anmoder du om kategorier på Trustpilot
  2. Sørg for ikke at anmode om mere end seks kategorier for hvert af din virksomheds domæner.

Sådan fjerner du kategorier

1. Log ind på din virksomhedskonto, og vælg Virksomhedsprofil i venstre side.
  2. Gå til Kategorier
  3. Under Skift dine kategorier skal du klikke på papirkurv-ikonet for den kategori, du vil fjerne. Gentag, hvis du vil fjerne flere kategorier.
  4. Afslut ved at klikke på Send anmodning.

Sådan ændrer du kategorier

Følg ovenstående vejledning Sådan fjerner du kategorier og herefter trinene i Sådan anmoder du om kategorier på Trustpilot.