Sådan anmoder du om en kategori

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Du kan vælge og anmode om kategorier via din virksomhedskonto, så forbrugerne kan sammenligne din virksomhed med lignende virksomheder.

Hvad er kategorier?

På Trustpilot finder du en lang liste over kategorier, du kan tilføje din virksomhed til, hvilket gør det lettere for forbrugere at finde din virksomhed på Trustpilot. Derfor er det vigtigt, at kategorierne matcher dit forretningsområde.

Du kan vælge én hovedkategori, som bør være det forretningsområde, hvor din virksomhed har den største kundekreds.

Udover en hovedkategori kan du vælge op til fem underkategorier, der beskriver din virksomheds aktiviteter, og som ikke er dækket af din hovedkategori.

Bemærk: Kategorierne tildeles pr. land.

Sådan vælger du dine kategorier

• Tænk over, hvilke kategorier der beskriver din virksomheds forretningsområde/branche bedst, og vælg din hovedkategori.
  • Tænk over, hvilke kategorier der dækker de produkter og services, som udgør din virksomheds primære indtjeningskilde.
  • Trustpilots kategorier er baseret på kategorisystemet i Google My Business. Hvis din virksomhed har en Google My Business-konto, kan du med fordel vælge den samme hovedkategori og de samme underkategorier for din Trustpilot-profil. Ellers skal du bare vælge den kategori, som passer bedst til dit forretningsområde.

Anmod om en kategori

1. Gå ind på din virksomhedskonto og vælg Indstillinger > Kategorier.
  2. Brug skydeknappen under Tilføj eller skift kategorier til at aktivere muligheden + Tilføj kategori.
  3. Find og vælg dit forretningsområde, og klik på Fortsæt.
  4. Vælg en passende hovedkategori for din virksomhed, og klik på Fortsæt.
  5. Angiv en underkategori, og klik på Gem kategori. Du kan gentage processen for at tilføje op til seks kategorier.
  6. Når du har valgt de ønskede kategorier, skal du klikke på Send anmodning.

Godkendte kategorier vises under Dine nuværende kategorier.

Bemærk: Det er op til Trustpilot at vurdere, om en anmodet kategori er relevant for en virksomhed.

Vælg din hovedkategori

Den første kategori, du vælger, vil automatisk være din hovedkategori. Hvis du vil ændre din hovedkategori, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på din virksomhedskonto og vælg Indstillinger > Kategorier.
  2. Aktivér skydeknappen i sektionen Tilføj eller skift kategorier.
  3. Find den kategori, du gerne vil vælge som hovedkategori, og klik på fluebens-ikonet.Screen_Shot_2020-09-23_at_11.24.44.png
  4. Klik på Send anmodning.

Fjern en kategori

1. Gå ind på din virksomhedskonto og vælg Indstillinger > Kategorier.
  2. Aktivér skydeknappen i sektionen Tilføj eller skift kategorier.
  3. Klik på papirkurv-ikonet ud for den kategori, du vil fjerne, under Skift kategorier. Gentag handlingen, hvis du vil fjerne flere kategorier.
  4. Klik på Send anmodning.

Skift kategorier

Det er nemt. Du skal blot fjerne den pågældende kategori og følge ovenstående trin for at tilføje en ny.