Sådan anmoder du om en kategori

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Du kan vælge og anmode om kategorier via din virksomhedskonto på Trustpilot, så forbrugerne kan sammenligne din virksomhed med lignende virksomheder.

Hvad er kategorier?

På Trustpilot finder du en lang liste over kategorier, du kan tilføje din virksomhed til, hvilket gør det lettere for forbrugere at finde din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at kategorierne matcher dit forretningsområde.

Du kan vælge én hovedkategori, som bør være det forretningsområde, hvor din virksomhed har den største kundekreds.

Udover en hovedkategori kan du vælge op til fem underkategorier, der beskriver din virksomheds aktiviteter, og som ikke er dækket af din hovedkategori.

Trustpilots kategorier er baseret på kategorisystemet i Google My Business.

• Hvis din virksomhed har en Google My Business-konto, kan du med fordel vælge den samme hovedkategori og de samme underkategorier for din Trustpilot-profil.
  • Hvis du ikke bruger Google My Business, er det ikke noget problem. Du skal bare vælge den kategori, som passer bedst til dit forretningsområde.

Bemærk: Kategorierne tildeles pr. land.

Sådan anmoder du om en kategori

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Kategorier.
  2. Brug skydeknappen under Tilføj eller skift kategorier til at aktivere muligheden + Tilføj kategori.
  3. Find og vælg dit forretningsområde, og klik på Fortsæt.
  4. Vælg en passende hovedkategori for din virksomhed, og klik på Fortsæt.
  5. Angiv en underkategori, og klik på Gem kategori. Du kan gentage processen for at tilføje op til seks kategorier. Den første kategori, du vælger, vil automatisk være din hovedkategori.
  6. Når du har valgt de ønskede kategorier, skal du klikke på Send anmodning.

Godkendte kategorier vises under Dine nuværende kategorier.

Bemærk: Det er op til Trustpilot at vurdere, om en anmodet kategori er relevant for en virksomhed.

Sådan fjerner du en kategori

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Kategorier, og brug skydeknappen til at vælge Tilføj eller skift kategorier.
  2. Klik på papirkurv-ikonet ud for den kategori, du vil fjerne, under Skift kategorier. Gentag handlingen, hvis du vil fjerne flere kategorier.
  3. Klik på Send anmodning.

Sådan skifter du kategorier

Det er enkelt at ændre en kategori. Du skal blot fjerne den pågældende kategori og følge ovenstående trin for at tilføje en ny.

Tips til valg af kategorier

• Tænk over, hvilke kategorier der beskriver din virksomheds forretningsområde/branche bedst.
  • Tænk over, hvilke kategorier der dækker de produkter og services, som udgør din virksomheds primære indtjeningskilde.
  • Hvis din virksomhed har en Google My Business-konto, kan du med fordel vælge de samme kategorier for din Trustpilot-profil.