Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Guide for tildeling af kategorier på din Trustpilot virksomhedsprofil Følg

Du kan bruge kategorier til at vise, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til andre, lignende virksomheder. Det er vigtigt, du er omhyggelig med at vælge de rigtige kategorier, da de hjælper Trustpilot-brugere med at sammenligne anmeldelser på Trustpilot.

Denne guide gennemgår, hvordan din virksomhed ønsker bestemte kategorier via jeres Trustpilot virksomhedskonto.

Terminologi

• Hovedkategori: En overordnet kategori, der fungerer som paraply for mere specifikke underkategorier. F.eks. "tøj & mode" eller "elektronik".
  • Underkategori: En specifik kategori, der hører under en af hovedkategorierne. F.eks. "sportstøj" under hovedkategorierne "tøj & mode" eller "mobiltilbehør" under "elektronik".

Sådan ansøger du om kategorier på Trustpilot

Virksomheder, der bruger Trustpilots betalte eller gratis services, kan vælge én primær kategori og ansøge om op til fem ekstra kategorier. Bemærk venligst, at det gælder pr. domæne.

Log ind på din Virksomhedskonto og vælg Indstillinger i venstre side.

1. Klik på Kategorier
  2. Vælg en kategori fra enten hoved- eller underkategorierne.
  3. Vælg én kategori ad gangen. Klik på Gem kategori for at færdiggøre dit valg. Første gang, du ansøger om en kategori, vil du blive bedt om at bekræfte dit valg.
  4. Du kan gentage processen for at tilføje op til seks kategorier i alt.
  5. Når du vælger dine kategorier, må du gerne skrive i fritekstfeltet, hvorfor din virksomhed passer ind i disse kategorier. Tilføj et link til din virksomheds vigtigste produkter/services eller en kort beskrivelse af disse for at hjælpe vores Compliance Team med at behandle din ansøgning.
  6. Klik på knappen Anmod om kategoriændring, når du er færdig med at vælge dine kategorier. Defter vil din ansøgning blive sendt til godkendelse hos vores Compliance Team.
  7. De godkendte kategorier vil blive vist under Din virksomhed er med i følgende kategorier i kategorimodulet. Når din ansøgning er blevet godkendt, kan det tage op til to hverdage, før dit domæne kan ses på Trustpilots kategoriside.

Tips til valg af kategorier

• Tænk over hvilke kategorier, der bedst beskriver din virksomheds forretningsområde/branche.
  • Tænk over hvilke kategorier, der dækker de produkter og services, der udgør din virksomheds primære omsætning.

Det kigger vi efter, når vi behandler din ansøgning

• Er der en sektion på din hjemmeside, der viser, at du sælger produkter/services, der er relevante i forhold til den pågældende kategori?
  • Passer din ansøgning til Trustpilots definitioner af de kategorier, vi har?
  • Virker det til at være i overensstemmelse med branchekoderne fra en offentlig erhvervsdatabase (som fx Virk.dk)?

Hvornår kan din ansøgning blive godkendt?

• Hvis det tydeligt fremgår af en aktiv del af din hjemmeside, at du sælger produkter/services, der er relevante i forhold til den kategori, du har ansøgt om, eller
  • Hvis din branchekode fra en offentlig erhvervsdatabase (som fx virk.dk) er relevant i forhold til den kategori, du har ansøgt om.

Hvornår kan din ansøgning blive afvist?

• Hvis du ikke har givet os et link til en aktiv del af din hjemmeside, som viser, at din virksomhed sælger produkter/services, der er relevante i forhold til den kategori eller de kategorier, du har ansøgt om. Bemærk, at hvis din hjemmeside er under vedligeholdelse eller ikke er aktiv endnu, kan vi ikke bekræfte, om du sælger produkter/services, der er relevante for den kategori, du har ansøgt om.
  • Hvis din branchekode ifølge en offentlig erhvervsdatabase (som fx virk.dk) ikke er relevant for den kategori eller de kategorier, du har ansøgt om
  • Hvis du allerede er den del af seks kategorier og har ansøgt om flere. Virksomheder kan højest høre til seks kategorier for hvert domæne. Hvis du ønsker at ændre dine kategorier, skal du huske at slette nogle af dine nuværende kategorier for at kunne ansøge om nye.

Sådan ansøger du om flere kategorier

1. Følg ovenstående guide: Sådan ansøger du om kategorier på Trustpilot.
  2. Sørg for ikke at ansøge om mere end seks kategorier for hvert af din virksomheds domæner.

Sådan fjerner du kategorier

1. Log ind på din Virksomhedskonto og vælg Indstillinger i venstre side.
  2. Gå til Kategorier
  3. Under sektionen Ansøg om kategoriændring skal du klikke på Fjern denne kategori ud for den kategori, du vil fjerne. Gentag for hver kategori, du vil fjerne
  4. Klik på Ansøg om kategoriændring for at afslutte.

Sådan ændrer du kategorier

Følg ovenstående vejledning Sådan fjerner du kategorier, og følg herefter trinene i Sådan ansøger du om kategorier på Trustpilot.