Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Ofte Stillede Spørgsmål om Kategorier Følg

Terminologi

• Hovedkategori: En overordnet kategori, der fungerer som paraply for mere specifikke underkategorier. F.eks. "Kunst".
  • Underkategori: En specifik kategori, der hører under en hovedkategori. F.eks. "Galleri" under hovedkategorien "Kunst".

Tilføj en kategori

Hvilke kategorier passer til min virksomhed, og hvor mange kan jeg vælge?

Tips til virksomheder vedrørende valg af kategorier:

1. Overvej hvilken kategori eller kategorier, der bedst beskriver din virksomheds hovedforretningsområde eller branche.
  2. Overvej hvilke kategorier, der dækker de produkter eller services, der udgør din virksomheds primære indtjeningskilder.

Virksomheder kan vælge én primær kategori og anmode om op til fem yderligere kategorier for hvert af deres domæner. Læs vores Guide for tildeling af kategorier på din Trustpilot virksomhedsprofil for en beskrivelse af hele processen.

Oprettelse af nye kategorier

Jeg kan ikke finde nogen kategorier, der passer til min virksomhed. Kan Trustpilot oprette en ny kategori?

Vi har hundredevis af kategorier, du kan vælge mellem. Finder du ikke en, der passer til din virksomhed, kan du sende en e-mail med dit forslag til en ny kategori til compliance@trustpilot.dk.

Vi tager det følgende med i betragtning, når vi beslutter, om en ny kategori skal oprettes:

1. Vil den nye kategori ligne nogen af Trustpilots nuværende kategorier for meget?
  2. Ligger den foreslåede kategori tæt op ad Googles varegrupper eller SIC (Standard Industrial Classification)? Myndighederne bruger dem typisk til at klassificere virksomheder. Vær opmærksom på, at kategorier ikke er det samme som tags, så de kan ikke være en sammensætning af tilfældige ord.
  3. Er den foreslåede kategori bred nok? Den må ikke være for smal eller specifik i forhold til produkter/services.
  4. Hvor mange andre virksomheder kan bruge kategorien? Vi kræver, at der mindst er seks virksomheder inden for kategorien med anmeldelser på Trustpilot, før vi kan lave en ny kategori.

Hvis dit forslag til en kategori godkendes, kan det tage op til 14 hverdage, før den nye kategori kan ses online.

Hvis dit forslag til en ny kategori ikke opfylder kravene ovenfor, kan det være, vi gemmer det til fremtidig overvejelse.

Virksomheder, der er i den forkerte kategori

Der er en virksomhed i den forkerte kategori, hvilket påvirker min placering. Kan I flytte den?

Virksomheder, der er i de forkerte kategorier, bør fjernes eller flyttes til mere relevante kategorier. Dog kan vi kun flytte virksomheder til en anden kategori, hvis den nye kategori passer til det, virksomheden sælger. Det tager vi stilling til ud fra vores kategoridefinitioner. Desuden kan en virksomhed blive i dens nuværende kategori, hvis den rent faktisk sælger produkter eller services, der er relevante for kategorien.

Hvis du vil informere os om en virksomhed, som du mener er i den forkerte kategori, kan du sende en e-mail med detaljerne til os, så undersøger vi gerne sagen. Skriv til: compliance@trustpilot.com.

Håndtering af ukategoriserede virksomheder eller domæner

Hvorfor er denne virksomhed ikke i nogen kategori?

Så længe de har anmeldelser, kan ukategoriserede virksomheder placeres i mindst én underkategori. Hvis du har et forslag til en hovedkategori for en virksomhed, der ikke er i en på nuværende tidspunkt, kan du skrive til compliance@trustpilot.com.

Kategoribadges

Hvornår kan jeg få et kategoribadge?

Du får adgang til kategoribadges på din virksomhedskonto, så snart dit domæne har modtaget mindst én anmeldelse og er placeret mellem de 100 bedste virksomheder i en underkategori.

Læs vores artikel Retningslinjer for brug af Trustpilots kategoribadge for mere information.

Sådan bliver hjemmesider listet og vist på kategorisiden

Hvad er reglerne for ranglister inden for en kategori?

Ranglister inden for kategorier bestemmes af to faktorer. I proiriteret rækkefølget er de: (1) TrustScoren og (2) Antallet af anmeldelser.

Det betyder, at hvis Virksomhed A har en højere TrustScore end Virksomhed B, vil Virksomhed A rangere højere inden for den pågældende kategori, selv hvis den har færre anmeldelser. Hvis Virksomhed A og Virksomhed B begge har den samme TrustScore, vil virksomheden med flest anmeldelser rangere højest.

Hvorfor er min virksomhed kun rangeret i en kategori på Trustpilot.dk og ikke resten af Trustpilots domæner (f.eks. de.Trustpilot.com, Trustpilot.com eller fr.Trustpilot.com)?

Kategoriranglister er landespecifikke. Hvert af en virksomheds domæner kan kun vises i kategorierne for ét Trustpilot-domæne, afhængigt af hvilket land, domænet er registreret i. For at tjekke din rangering, skal du gå til det Trustpilot-domæne, der matcher hvor din forretning er for det pågældende domæne (f.eks. dk.trustpilot.com for Danmark).

Min virksomheds domæne er registreret i Tyskland, men vores største omsætning er i Frankrig. Kan mit domæne blive vist i kategorier på fr.Trustpilot.com i stedet for de.Trustpilot.com?

Ja, det kan det. Virksomhedsprofilen knyttet til et domæne kan være registreret i ét land og Trustpilot-profilen i et andet. Denne beslutning skal dog godkendes af vores Account Managers.

Jeg har kun anmodet om en underkategori (f.eks. Sko), så hvorfor er min virksomhed også rangeret i hovedkategorien (f.eks. Tøj & Sko)?

Alle domæner, som er tilføjet en underkategori, er også automatisk placeret i den tilhørende hovedkategori - selv domæner, der ikke nødvendigvis passer ind i hovedkategorien.

Er der nogen standarder, minimum antal anmeldelser, eller scorer, der skal til, før en virksomhed kan blive vist på kategorisiden?

Når en virksomhed har fået én anmeldelse og hører til mindst én underkategori, vil den blive vist på den relevante kategoriside.

Hvor lang tid tager det, før min virksomhed kan ses på en kategoriside?

Når din anmodning om en kategori er blevet godkendt, kan det tage vores system op til to hverdage at implementere kategorien. Hvis ændringen ikke er sket inden for denne tidsramme, er du velkommen til at skrive til os på compliance@trustpilot.com.