Sådan skriver du en anmeldelse

Har du købt noget for nylig eller haft en serviceoplevelse med en virksomhed? Så kan du finde ud af, hvordan du kan dele din mening og skrive en anmeldelse på Trustpilot, ved at læse med her.

Enhver, som har haft en reel købs- eller serviceoplevelse med en virksomhed, kan skrive en anmeldelse på Trustpilot. Ved at dele din oplevelse kan du hjælpe virksomheder med at forbedre deres service, samtidig med at du hjælper andre forbrugere med at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Bemærk: For at skrive en anmeldelse på Trustpilot skal du oprette en brugerprofil.

Du kan skrive en anmeldelse på Trustpilot på to forskellige måder:

• En virksomhed sender dig en invitation til at skrive en anmeldelse.
  • Du kan skrive en anmeldelse på eget initiativ ved at følge nedenstående trin:

Skriv en serviceanmeldelse

Skriv en serviceanmeldelse for at dele din mening om en specifik serviceoplevelse, du har haft med en virksomhed.

1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine kontooplysninger.
  2. Angiv den virksomhed, du vil anmelde, klik på Vis alle resultater, og klik på den relevante virksomhed for at gå til deres profil.

Bemærk: Hvis virksomheden, du leder efter, ikke findes på listen, er du måske den første til at anmelde dem, hvis de har et website. Klik på + Tilføj nyt website, indtast virksomhedens websiteadresse, og klik på Anmeld denne virksomhed.
  1. Klik på Skriv en anmeldelse på virksomhedens profil.

1. Angiv, hvor mange stjerner du vil give virksomheden, under Bedøm din seneste oplevelse.

1. Du kan dele din købs- eller serviceoplevelse og give din anmeldelse en titel under Fortæl os om din oplevelse. Du har også mulighed for at angive dit referencenummer.

1. Læs og acceptér vilkårene, og klik derefter på Send din anmeldelse.

Skriv en lokationsanmeldelse

Skriv en lokationsanmeldelse for at dele din mening om en serviceoplevelse, du har haft med en specifik virksomhedslokation. Virksomheder, der indsamler lokationsanmeldelser, har profiler for hver enkelt lokation.

1. Gå ind på trustpilot.dk, klik på Log ind øverst til højre på siden, og indtast dine kontooplysninger.
  2. Angiv den virksomhed, du vil anmelde, klik på Søg, og klik derefter på den relevante virksomhed for at gå til deres profil.
  3. Vælg den lokation, du vil anmelde, under Lokationer på virksomhedens profil, og klik derefter på Skriv en anmeldelse på den pågældende lokations profil.

1. Angiv, hvor mange stjerner du vil give lokationen, under Bedøm din seneste oplevelse.

1. Du kan dele din købs- eller serviceoplevelse og give din anmeldelse en titel under Fortæl os om din oplevelse. Du har også mulighed for at angive dit referencenummer.

1. Læs og acceptér vilkårene, og klik derefter på Send din anmeldelse.

Skriv en produktanmeldelse

Skriv en produktanmeldelse for at dele din mening om et specifikt produkt, du har købt fra en virksomhed. Det kræver dog, at du er blevet inviteret af virksomheden til at skrive en anmeldelse.

1. Klik på Bedøm nu i din anmeldelsesinvitation.
  2. Angiv, hvor mange stjerner du vil give produktet, under Anmeld dit køb.
  3. Del din oplevelse under Skriv en anmeldelse, og klik på Offentliggør din anmeldelse.

Sådan anmelder du en virksomhed flere gange

Hvis du er en tilbagevendende kunde, kan du anmelde en virksomhed flere gange. Skriv en anmeldelse for hver enkelt købs- eller serviceoplevelse.

Bemærk: Du kan kun skrive én anmeldelse i døgnet, medmindre en virksomhed har inviteret dig til at anmelde dem flere gange.