Sådan skriver du en anmeldelse

Har du for nylig haft en købs- eller serviceoplevelse? Skriv en anmeldelse på Trustpilot, og del din oplevelse med verden.

Ved at skrive anmeldelser er du en aktiv del af Trustpilots community, og du hjælper andre forbrugere med at træffe bedre købsbeslutninger, samtidig med at du giver virksomheder nyttig feedback, som de kan bruge til at forbedre deres service.

Følg disse trin for at skrive en anmeldelse

1. Søg efter den virksomhed, du vil anmelde på Trustpilots website, og gå til deres profilside.
  2. Klik på knappen Anmeld virksomhed på virksomhedens profilside.
  3. Vælg det antal stjerner, du vil give virksomheden.
  4. Del din oplevelse i feltet Din anmeldelse, og giv din anmeldelse en titel i feltet Titel på din anmeldelse.
    • Du kan angive et reference-, booking- eller trackingnummer forbundet med din købs- eller serviceoplevelse. Det hjælper virksomheden med at identificere din transaktion, hvis de besvarer din anmeldelse.
  5. Klik på Send din anmeldelse nu for at offentliggøre din anmeldelse.
    • Hvis du ikke er logget ind, skal du verificere din identitet med Facebook, Google eller din e-mailadresse. Når din identitet er verificeret, bliver din anmeldelse vist på virksomhedens profilside.

Selvom du ikke kan finde en virksomhed på Trustpilot, kan du stadig anmelde den. Opret en ny profilside for virksomheden, og vær den første til at anmelde den.

Tip: Hvis du mangler inspiration til at skive en anmeldelse, kan du læse vores 8 tips til at skrive fantastiske kundeanmeldelser, som hurtigt kan hjælpe dig i gang med at skrive konstruktive anmeldelser.