Sådan skriver du en anmeldelse

Du kan hurtigt og nemt dele dine oplevelser ved at skrive anmeldelser på Trustpilot. Hvis du for nylig har haft en købs- eller serviceoplevelse med en virksomhed og gerne vil dele din oplevelse med andre forbrugere, skal du blot tilmelde dig på Trustpilot, oprette en brugerprofil og derefter følge nedenstående trin.

Ved at skrive anmeldelser er du en aktiv del af vores community, samtidig med at du giver virksomheder og andre forbrugere nyttig feedback, som de kan bruge til at forbedre deres oplevelser.

Følg disse trin for at skrive en anmeldelse:

1. Gå til dk.trustpilot.com
  2. Søg efter websitet på den forretning eller virksomhed, du vil anmelde. Det letteste er at kopiere og indsætte websiteadressen i søgefeltet
  3. Når du har fundet den rigtige virksomhed, skal du gå til deres profilside og klikke på Anmeld virksomhed
  4. Vælg antallet af stjerner, du vil give din samlede oplevelse
  5. Skriv om din oplevelse, og giv din anmeldelse en titel
  6. Du anmodes muligvis om at angive et referencenummer, der svarer til din købs- eller serviceoplevelse. Ved hjælp af et referencenummer kan virksomheden nemmere bekræfte, at du har været kunde hos dem, og dermed løse eventuelle problemer.
  7. Klik på Send din anmeldelse nu
  8. Hvis du ikke allerede er logget ind, kan du tilmelde dig Trustpilot ved at logge på med din e-mailkonto eller forbinde din Facebook-profil. Husk at læse og acceptere vores vilkår og betingelser:

Bemærk, at det ikke er alle virksomheder, der har en eksisterende profilside på Trustpilot, men du kan dog stadig anmelde dem. Du finder hjælp til at oprette en ny profilside for en virksomhed her, så du kan være den første til at skrive en anmeldelse af den.

Tip: Hvis du mangler inspiration til at skive en anmeldelse, finder du nyttige oplysninger i vores artikel med 8 tips til at skrive gode kundeanmeldelser.