Hvilken dokumentation kan vi bruge til at bekræfte din anmeldelse?

Når du sender dokumentation på, at du har haft en købs- eller serviceoplevelse, hjælper du os med at bekræfte, at du er kunde hos virksomheden, du har anmeldt, hvilket er en vigtig del af vores arbejde med at sikre tilliden til online-anmeldelser.

Vi kan spørge brugere efter dokumentation, når for eksempel:

• en bruger af vores platform rapporterer en anmeldelse, som vedkommende har grund til at tro er opdigtet.
  • en virksomhed rapporterer en anmeldelse, fordi de mener, at brugeren ikke har haft en reel købs- eller serviceoplevelse.
  • vores specialudviklede software har rapporteret og fjernet en anmeldelse med mistænkelige datamønstre.

Hvilken type dokumentation accepterer vi?

• Ordrebekræftelser
  • Fakturaer eller kvitteringer
  • Følgesedler
  • Screenshots af din brugerprofil, når du er logget ind på den
  • Din e-mailkorrespondance med virksomheden, du har anmeldt

Hvis du ikke har nogen af de ovennævnte dokumenter, kan du sende os dem, du har, så tager vi dem med i betragtning.

Hvilke oplysninger skal vi bruge?

Når vi gennemgår dokumentationen, forsøger vi at forbinde personen, der har skrevet anmeldelsen, med den pågældende købs- eller serviceoplevelse. Vi ser gerne efter fire følgende oplysninger:

• Virksomhedens navn
  • Kundens eller modtagerens navn eller brugeren af serviceydelsen
  • Købsdato eller dato for brug af serviceydelsen
  • Et referencenummer

Vi modtager oftest ordrebekræftelser som dokumentation for en anmeldelse. Her er en mere detaljeret forklaring af, hvilke elementer vi kigger på:

Eksempel på referencenummer

Vær opmærksom på ikke at sende følsomme dokumenter til os, såsom en kopi af dit pas eller din lægejournal. Hvis din dokumentation indeholder personfølsomme oplysninger, såsom et kontonummer, skal du sørge for at overstrege dem, inden du sender dokumentationen til os.

Hvis du mangler assistance til at lave screenshots på en bærbar eller stationær computer, er der hjælp at hente her.

Sådan sender du din dokumentation

Hvis vores content integrity-team har bedt dig sende dokumentation for din oplevelse med den anmeldte virksomhed, kan du sende dokumentationen ved at besvare deres e-mail eller udfylde vores kontaktformular.